+lolek Posted May 20, 2007 Report Posted May 20, 2007 Sallz am si eu o intreabre . acum un an doi jucam un joc cu avioane cu mig-uri era marfa il vreu la loc dar nutiu numele cine site plss sau orie joc cu aviaone I have been on this forum since 2007 Driving BMW 318i and Dacia 1310 Sport
gaby Posted May 21, 2007 Report Posted May 21, 2007 incearca fly simulator sau flight simulator X Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
Tavicu Posted May 21, 2007 Report Posted May 21, 2007 Stiu ca acuma mai mult timp ma mai jucam si F22 ... Da Flight simulator de la microsoft e mult mai misto si mai real...chiar daca nu te lupti etc...
+St3aLth-CS Posted May 24, 2007 Report Posted May 24, 2007 FLY SIMULATOR de l Microsoft eu nu am inteles nimica l jocu ala insa acu vreo 7 ani aveam un joc numit MIG-27 era super misto stie cineva daca a aparut o vers. mai noua:D ? era de lupta si pt vremea aia sa vedea super misto
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now