Jump to content

Cum Sa Imbatranesti Frumos


Recommended Posts

Cum să îmbătrâneşti cu graţie - metoda franţuzească, ţara în care, în 2009, femeile au dat 2 miliarde de dolari pe terapii corporale

O persoană de 40 de ani care se expune fumului de ţigară este la fel de ridată ca una de 60 de ani

Degenerarea treptată a structurii pielii este un proces firesc, ce nu poate fi impiedicat, iar ridurile nu întârzie să apară. Editorialiştii de la cotidianul "The New York Times" par să fi descoperit cum se poate îmbătrâni frumos, uitându-se la felul în care arată franţuzoaicele şi la cel în care se îngrijesc.

Evită pe cat posibil razele soarelui.

• "Cel mai de temut inamic" al pielii -soarele - este considerat principalul factor ce duce la îmbătrânirea pielii. În plus, expunerea excesivă, fără protecţie, pot avea consecinţe serioase asupra dermei, iar arsurile solare se numără printre ele.

• Evită fumul de ţigară. Potrivit specialiştilor, una dintre consecinţele fumatului este îmbătrânirea prematură. Fumatul duce la apariţia ridurilor, din cauza formaldehidei care este o substanţă chimică ce atacă derma. Astfel, o persoană de 40 de ani, care se expune fumului de ţigară, este la fel de ridată ca una de 60 de ani.

• Franţuzoaicele sunt mari amatoare de creme anti-aging, iar cercetările de specialitate au arătat că acestea apelează la astfel de produse cosmetice de la vârste fragede. Astfel, studiile din Franţa au arătat că produsele anti-aging sunt folosite de reprezentantele sexului frumos încă de la vârsta de 15 ani.

• Evită excesul de alcool, dar nu şi pe cel de vin. Articolul arată că francezii ocupă un loc fruntaş în ceea ce priveşte consumul de vin pe cap de locuitor la nivel mondial. Femeile declară că beau acest lichid pentru că în el se află secretul tinereţii fără bătrâneţe. În plus, companiile de cosmetice au început să scoată tot felul de creme care previn îmbătrânirea pielii, datorită conţinutului ridicat de resveratrol, antioxidantul găsit în struguri.

• Cifrele mai arată că franţuzoaicele sunt dispuse să cheltuiască oricât atunci când vine vorba de terapii corporale, care stimulează circulaţia sângelui, distrug celulita şi tonifică pielea. Anul trecut, în Franţa, scrie "The New York Times", s-au cheltuit peste 2 miliarde de dolari pentru astfel de terapii corporale.

• În plus, acestea sunt conştiente de importanţa fiecărei creme în parte. Astfel că femeile folosesc cu conştiinciozitate cremele de zi, cu factor de protecţie, cremele de noapte, seruri hidratante, măşti faciale făcute în casă şi apelează cu regularitate la un specialist în cosmetică, pentru a reda pielii elasticitatea.

• Franţuzoaicele sunt adeptele stilului natural în ceea ce priveşte machiajul. Astfel, femeile par mai tinere dacă îşi aplică puţin fard pe ploape, mascara sau creion dermatograf şi un simplu luciu pe buze.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.