Jump to content

Recommended Posts

Posted

Un taran din Georgia sustine ca propria pisica a dat nastere unui catelus. Cele mai importante ziare georgiene scriu despre neobisnuita descoperire.

catel.jpg

Cei mai sceptici dintre localnici au mers sa vada si ei minunea. Nu mica le-a fost mirarea cand au constatat relatia deosebita pe care le au cele doua animale.

Pisica se comporta exact ca o mama care are grija, vegheaza si hraneste catelusul de cate ori este nevoie.

Sursa: Antena 3

Nu stiu de ce dar nu imi vine sa cred nici daca ma picati cu ceara :|... Si totusi :-? ce naravasa trebuie sa fi fost pisica daca a nascut un catelus :-? (banuiesc ca nu l-a nascut in urma imperecherii cu o alta felina :-s).

• Upvote 1

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

common, daca are grija d el nu tre sal fi nascut :P.

Poate pisica o avut un pui, care o murit (calcat de masina? who knows) si a gasit un catel care sia pierdut mama ( alta masina?) si instinctul matern sio facut datoria. si poate e si mioapa pisica. so who knows..

love is a verb
Love is a doing word

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.