bonjasky Posted August 15, 2010 Report Posted August 15, 2010 SAlutari! cumpar echipa de fotbal (virtual) din managerul de joc www.hattrick.org . Cine este dispus sa spuna aici , sa vorbim , sa negociem'' , sa ajungem la un inteles .. respect!
ReFlEcT Posted August 16, 2010 Report Posted August 16, 2010 De ce nu iti faci echipa ta ? Asa este mult mai interesant.. sa incepi de jos. Am avut si eu o echipa pana de curand, insa mi-au inchis contul pentru ca nu am mai fost activ. Stiri IT I'm not scared of dying, i did it before. Do you think you can defeat me? Then, prepare to go to war.
bonjasky Posted August 16, 2010 Author Report Posted August 16, 2010 De ce nu iti faci echipa ta ? Asa este mult mai interesant.. sa incepi de jos. Am avut si eu o echipa pana de curand, insa mi-au inchis contul pentru ca nu am mai fost activ. am fost blocat pentru ca am facut spamm , adica am dat invitatii la federatia mea , si chiar daca suna aiurea ,asa este , nu am avut nicio pila (ca altii) si mi-au inchis-o. nu ai putea sa le trimiti mesaj ca sa ti-o deschida si sa le promiti ca nu o sa mai ai perioade de inactivitate , si sa mi-o dai mie .... daca nu ... astept si pe altii care doresc sa de-a echipe :)......
Recommended Posts