Jump to content

Recommended Posts

Posted

SAlutari!

cumpar echipa de fotbal (virtual) din managerul de joc www.hattrick.org . Cine este dispus sa spuna aici , sa vorbim , sa negociem'' , sa ajungem la un inteles :)..

respect!

Posted

De ce nu iti faci echipa ta ? Asa este mult mai interesant.. sa incepi de jos. Am avut si eu o echipa pana de curand, insa mi-au inchis contul pentru ca nu am mai fost activ.

Stiri IT

I'm not scared of dying, i did it before. Do you think you can defeat me? Then, prepare to go to war.

Posted

De ce nu iti faci echipa ta ? Asa este mult mai interesant.. sa incepi de jos. Am avut si eu o echipa pana de curand, insa mi-au inchis contul pentru ca nu am mai fost activ.

am fost blocat pentru ca am facut spamm , adica am dat invitatii la federatia mea , si chiar daca suna aiurea ,asa este , nu am avut nicio pila (ca altii) si mi-au inchis-o. :(

nu ai putea sa le trimiti mesaj ca sa ti-o deschida si sa le promiti ca nu o sa mai ai perioade de inactivitate , si sa mi-o dai mie :D ....

daca nu ... astept si pe altii care doresc sa de-a echipe :D:)......

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.