Jump to content

Recommended Posts

Posted

EA anunta un nou joc Need for Speed: Hot Pursuit, al n-lea reboot al seriei, dezvoltat de aceasta data insa de parinti lui Burnout, Criterion. Cei de la EA mai spun ca posesorii editiei limitate vor primii bonus 6 bolizi suplimentari: Alfa Romeo 8C Competizione, Ford Shelby GT500, Audi TT RS Coupé, Chevrolet Camaro SS, Porsche Cayman S si Dodge Challenger SRT8.

Need for Speed: Hot Pursuit va aparea pe 18 noiembrie 2010 pe PC, Xbox 360 si PlayStation 3.

Iata si cateva imagini din joc:

nfshp_alfaromeo8ccompetizione.jpg

nfshp_audittrscoupe.jpg

nfshp_bugattiveyron.jpg

nfshp_gamescom2.jpg

nfshp_mclarenmp412c.jpg

nfshp_mercedesslsamg.jpg

nfshp_porschegt3rs.jpg

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

Pana de curand am jucat Need for Speed III: Hot Pursuit care il consider unul dintre cele mai bune jocuri cu masini. Acum astept sa iasa aceasta noua versiune.

Stiri IT

I'm not scared of dying, i did it before. Do you think you can defeat me? Then, prepare to go to war.

• 11 months later...
Posted

daca ai toate 2 go (ram video)merge? merge si cu 1?

Bani sunt in stare sa te faca sa omori, cam de asta la noi pe timp de pace razboi.

Posted

daca ai toate 2 go (ram video)merge? merge si cu 1?

Depinde nu numai de RAM.

Marog, din poze grafica arata super bine o.o .

fWy1P.gif

Posted

am un prieten care are 1 ram si 512 video si ai merge

Bani sunt in stare sa te faca sa omori, cam de asta la noi pe timp de pace razboi.

Posted

OS: Windows® XP SP 3 (32-64 bits) / Windows Vista® (32-64 bits) / Windows 7® (32-64 bits)

CPU: Intel Core® 2 Duo 1.8 GHZ or AMD Athlon X2 64 2.4GHZ

RAM: 1.5 GB Windows® XP / 2 GB Windows Vista® – Windows 7®

DISC DRIVE: DVD-ROM, 8 speed

HARD DRIVE: 6.5 GB

VIDEO CARD: 256 MB DirectX® 9.0 compliant card with Shader Model 3.0 or higher

SOUND CARD: DirectX 9.0 –compliant sound card

COMPATIBLE VIDEO CARD CHIP SETS: ATI® RADEON® X1950, HD 2000/3000/4000/5000 series NVIDIA GeForce® 7/8/9/100/200 series

ONLINE: 2 – 8 players, 512 Kbps or faster

Uite aici ca idee.

fWy1P.gif

Posted

mersi tre sa iau totuu de 2 go sau de 1 ca o sa mearga?dar sift? :-?

Posted

Go presupun ca inseamna Gigabyte(gb)? Daca da, ce vrei sa spui? Iti trebuie cel putin 1Gb Ram, o placa video cu Shader model 3 si un procesor acceptabil. Citste cerintele >.< .

fWy1P.gif

Posted

astA E MINIM?

gb e memorie si go dimensiune ah am uitat :D

Posted

operare: sp3

amd athlom 64 procesor3000+

1.81GHz,512 din ram

si am uitat 256 placa video

ah daca aveam foaia cu specificati stiam dar nu am nustu unde sa dau acum am dat propreties-my compute de acolo

Posted

stiu ca nu e destul da o s a iau de 1 sau 2 video si ram atunci o sa fie supeer :)) dar in total cica la fiecare 2 ani pc devine mai inteligent si am vazut la un program ca scria ca am 1248 ram si a meu are 4 ani

Posted

lus am o intrebare daca schimb ramul trebuie sa reinstalez windowsul(la fel si la video)???:-?

Posted

lus poti sami spui cum rezolv o problema cand vreau sa joc jocu rapala mi s face ecranul negru si nu intra in el asta e prima problema 2: am instalat un joc cu camioane(euro truck stimulator) si spune ca am no video device am nevoie pzz :-s

a m minim da nu merge :stars:

Posted

Nu stiu ce e Rapala, incearca sa reinstalezi driverul de la placa video. Euro track ? Nu cred ca iti merge :P, defapt ar trebui sa mearga la Low.

Foloseste EDIT te rog, nu mai fa 500 posturi.

fWy1P.gif

Posted

baietzel, se vede ca ai 12 ani asa ca o sa incerc sa fiu dragut :)) ( de felu meu sunt un bau-bau)

Daca vrei sa joci, intri pe www.google.com si scrii numele jocului urmat de system requirements.

alegi deacolo primu sau al 2lea rezultat denala si o sati apara acolo.

compari ce ai tu cu ce scrie acolo. tre sa te uiti in general la urmatoarele chestii:

CPU (ala ce ai zis tu ca ai de 1.81), RAM, si placa video.

daca 1 sau mai multe din astea le ai mai mici decat scrie acolo, atunci nu o sati mearga jocu.

uite, incearca situ asta:

www.canyourunit.com

cauta acolo jocu care vrei sal joci..si fa ce zice acolo. o sati zica daca poti sau nu sal joci :P

love is a verb
Love is a doing word

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.