Jump to content

Recommended Posts

Posted

Inainte sa incep, vreau sa fiu clar. Realizez ca este un telefon ieftin, nu ma astept sa ruleze assassins creed II la 123 FPS.

Este cineva de aici care are, a folosit, s-a jucam 10 minute cu acest telefon?

Am o intrebare in legatura cu el: fisierele video realizate cu el, ruleaza sacadat si la voi?

Intreb, deoarece in momentu cand inregistrez, imi apare destul de decent. sa zicem..in jur de 15 fps?

dar apoi, cand vreau sa vad filmu realizat, imi ruleaza extrem de incet, maxim 1fps.

Mi se pare ciudat faptul ca at cand inregistrez il pot vedea la o viteza net superioara fata de at cand ii dau un simplu playback.

Imi poate spune cineva daca asa e la toate(poate al meu e fucked up?), sau daca i missed something that makes it do that..

am cautat pe net si nam gasit nicio referire la acest lucru..

love is a verb
Love is a doing word

Posted

Ruleaza sacadat cand redai pe telefon ? Ai incercat sa il descarci in calculator sa vezi cum sta treaba ?

EDIT:Nu am si nu am avut un astfel de model, doar incerc sa te ajut.

Stiri IT

I'm not scared of dying, i did it before. Do you think you can defeat me? Then, prepare to go to war.

Posted

Ruleaza sacadat cand redai pe telefon ? Ai incercat sa il descarci in calculator sa vezi cum sta treaba ?

EDIT:Nu am si nu am avut un astfel de model, doar incerc sa te ajut.

Nu lam descarcat in calculator pentru ca momentan nu am cablu de date la el.

love is a verb
Love is a doing word

Posted

Memoria telefonului este plina ? Mai elibereaza din ea. Asta ar putea fi un factor pentru redarea sacadata. Daca nici asta nu este problema.. alte idei nu mai am acum.

Stiri IT

I'm not scared of dying, i did it before. Do you think you can defeat me? Then, prepare to go to war.

Posted

Hmm, nu am umblat pe acest telefon, dar, problema pare sa fie din telefon :-? ori este soft-ul putin busit (stricat), ori atata poate (performata redusa). Totusi, cred ca pentru linistea ta interioara :D, daca ai putin timp ai putea sa-l duci la garantie (cred ca ai, nu ?) si sa sa le explici celor de acolo problema, sa vezi ce spun si ei...

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.