Jump to content

Rezolvare Worms Reloaded Fara Sunet ? / Worms Reloaded No Sound Fix

Recommended Posts

Posted

Salutare,

Dupa cum probabil stiti, nu cu mult timp in urma, mai exact, pe 26 august 2010 a aparut un nou joc din seria Worms,si anume Worms Reloaded. Ei bine, eu am cumparat jocul si l-am instalat pe masinaria mea (pc). Toate bune si frumoase, instalarea s-a efectuat cu succes, dar cand am intrat in joc acesta rula fara sonor.

La Settings -> Audio, totul era bine, la maxim, calculatorul deasemenea, nu era pe mute, si totusi jocul nu avea sunet.

Ei bine, pentru cei care se mai confrunta cu aceasta problema, rezolvarea a fost un update de DX (Direct X) ce poate fi descarcat de aici: :link:

wormsreloadedlogopc.png

Pur si simplu, da-ti click pe iconita Link postata mai sus, dupa care vi se va afisa site-ul oficial Microsoft unde va trebui sa apasati butonul "Download" de pe pagina, descarcati kit-ul dupa care il rulati (dublu click pe el), se va face update-ul, dupa care veti putea juca Worms Reloaded cu sunet !

dxupdatepage.png

Succes :pct2: !

• Upvote 2

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.