Jump to content

Ne Facem Anual Teste Pentru Prevenirea Cancerului De Col Si Mamar, Deoarece Stim Ca Acestea Sunt Cele Mai Mari Amenintari La Adresa Sanatatii Femeii.


absolutep0wer

Recommended Posts

Ne facem anual teste pentru prevenirea cancerului de col si mamar, deoarece stim ca acestea sunt cele mai mari amenintari la adresa sanatatii femeii. Vesti proaste ne dau insa oamenii de ştiinţă, care au constatat că o altă formă a bolii maligne este, aparent, mai periculoasă: cancerul pulmonar instalat la nefumători.

Conform datelor statistice publi cate de Asociaţia Americană de Cercetare a Cancerului, incidenţa deceselor în rândul pacienţilor care pri mesc diagnosticul de cancer pulmonar este mai mare decât în orice altă formă de cancer. Iar într-un articol recent publicat în New York Times se atrage atenţia asupra unui aspect cât se poate de îngrijorător: cancerul pulmonar nu apare doar la fumători înrăiţi sau la cei pasivi, la persoanele care au fumat la un moment dat în viaţa lor ori trăiesc într-un mediu toxic.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.