Jump to content

Recommended Posts

Posted

Un raport al Acadamiei Naţionale de Ştiinţe din Statele Unite ale Americii anunţă că procesul încălzirii globale a devenit aproape ireversibil, reparaţiile pe care omul le mai poate aduce fiind extrem de dificile. În fapt, acelaşi raport anunţa că ar fi nevoie de o erupţie vulcanică majoră la fiecare 18 luni, un veritabil Armageddon pentru Pământ, pentru ca temperatura să se reducă iar calotele glaciare să înceteze a se mai topi.

Unele dintre solutiile propuse de specialişti pentru reducerea încălzirii globale par de-a dreptul fanteziste, în timp ce altele necesită zeci de ani pentru a putea fi puse în aplicare. Cel mai realist scenariu ar fi acela în care toate naţiunile lumii ar recurge la împăduriri majore, reducând până aproape de 0 defrişările, un scenariu care, însă, cu greu va putea fi transformat în realitate.

Posted

Din cauza cenusii care ramane in atmosfera.. dar lucru asta ne-ar face noua mai mult rau decat bine.

Stiri IT

I'm not scared of dying, i did it before. Do you think you can defeat me? Then, prepare to go to war.

Posted

yea but cenusa aia nu contine muuuult co2 and other shit like that? ar insemna ca scade acu, dupaia creste mai repede in the future.

And the acid rain cant be that good for you.

Eu sincer cred ca nu ar trebui sa ne bazam pe vulcani..chuck norris will save us (da stiu, cam vechi glumele cu chuck, but hey! whatever)

love is a verb
Love is a doing word

Posted

Am vazut acum ceva timp un documentar (Scenarii) pe NG, in care arata ce se poate intampla daca continua cresterea populatiei in ritmul asta.. si nu era de bine, deoarece resursele pamantului se vor epuiza. Restul va imaginati voi.

Stiri IT

I'm not scared of dying, i did it before. Do you think you can defeat me? Then, prepare to go to war.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.