Jump to content

Recommended Posts

Posted

salut baieti , recent am cumparat un telefon nokia 5230 , si am o problema mai ciudata : NU GASESC CARDUL DE MEMORIE IN TELEFON !!! nu stiu daca ati mai vazut asa ceva da ...

Deci , am bagat card de memorie in el , de 4gb , dintre care 1 este ocupat de ovi maps , si restul cardului , il vede da nu il gasesc eu in meniu ! si nici din setari nu pot sa ii dau memorie in uz ca la alte telefoane ...

AJUTOR !! cineva care stie sau care are telefonul sa imi zica si mie unde pot sa gasesc cartela de memorie in telefon (nu pe pc ) !

PS : de unde pot descarca jocuri si aplicatii pentru telefon ?

ajutor va rog

Posted

Hmm, cardul este formatat ? Daca nu formateaza-l... ori via PC ori, baga-l intr-un alt telefon.

Daca tot nu merge, problema poate fi ori de la card, ori de la telefon. Daca ai posibilitatea, incearca sa introduci in telefon un card cu o capacitate mai mica, 1-2 GB sa zicem, si vezi daca ti-l recunoaste.

In legatura cu jocurile si aplicatiile pentru telefon, vezi aici:

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

mersi .. orcum l-am gasit ... era in birou , un fisier aflat ma mama dr..... in praznic ... ma rog , in legatura cu jocurile au orice , dar numai jocuri pentru telefonul meu ... apropo , sti jocuri pentru alte telefoane , compatibile cu telefonul meu ?

Posted

Pai, ar trebui sa fie compatibile toate jocurile cu telefonul tau, daca acesta suporta fisierele .jad sau .jar, insa trebuie sa fii atent la rezolutia ecranului tau.

Mai exact, daca telefonul tau are ecranul de 150x160 pixeli, toate jocurile pentru ecranele 150x160 de pixeli ar trebui sa ruleze corect si pe telefonul tau. Daca vei lua insa un joc cu rezolutia mai mare sau mai mica acesta nu va fi afisat corect pe ecranul telefonului tau mobil.

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.