Jump to content

Recommended Posts

Posted

Cei de la AMD au prezentat o noua placa grafica de ultima generatie, atat de performanta incat poate afisa de una singura, rezultatele procesarii grafice pe 6 ecrane prin ATI Eyefinity. ATI FirePro V9800 dispune de 1600 de procesoare Stream, 4 GB memorie RAM GDDR5 si o interfata de memorie pe 256 de biti.

Cu un TDP de 225 de wati, noua placa grafica solicita alimentari multiple de la sursa de alimentare.

Un conector cu 6 pini si un altul cu 8 sunt necesari pentru a suplini curentul extras din slotul PCI Express 2.1x16.

Pretul puternicei si rapidei placi grafice ATI FirePro V9800 este de $3,499 $ :O ! (exagerat de scumpa, nu ?)

atifireprov9800.png

Specificatii:

Procesoare Stream: 1600

Interfata memorie: 256-bit

Memorie: 4GB GDDR5

Iesiri video: 6 x Mini DisplayPort

Rezolutie maxima: 2560×1600 @ 60Hz

TDP: 225W

Alte caracteristici: DirectX®: 11.0 OpenGL®: 4.0 Shader Model: 5.0 Bus Interface: PCI Express® 2.1 x16

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

Gizas, placa asta deja sfideaza expresia "face si cartofi pai?" :))

Nu vad totusi unde conectezi un monitor average, imi scapa vederii mufa albastra..

Mini display port... that`s new.. o sa ma informez pe google, am ramas in urma cu tehnologia :)

Oricum , mi se pare deja placa video de facut Jocuri, nu de Home user, la pretul ala, nu cred ca o sa se atinga de ea cineva prea curand :)

Posted

Gizas, placa asta deja sfideaza expresia "face si cartofi pai?" :))

Intr-adevar :)).

Nu vad totusi unde conectezi un monitor average, imi scapa vederii mufa albastra..

Mini display port... that`s new.. o sa ma informez pe google, am ramas in urma cu tehnologia :)

Monitorul se poate conecta tot prin intermediul Mini Display Porturilor, cu ajutorul unui adaptor:

minidisplayportadaptor.png

Oricum , mi se pare deja placa video de facut Jocuri, nu de Home user, la pretul ala, nu cred ca o sa se atinga de ea cineva prea curand :)

Cam ai dreptate si aici, dar totusi, pentru gamerii impatimiti :-, ar merita :))

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.