Jump to content

Google Instant - Rezultate Afisate In Timp Ce Tastezi

Recommended Posts

Posted

Dupa lansarea cei de la Google nu s-au oprit aici, si au lansat Google Instant, care, cu ajutorul unei noi facilitati returneaza rezultate in timp ce dumneavoastra scrieti cuvintele cheie pentru care doriti sa efectuati cautarea.

Google Instant functioneaza intr-un mod unic, in timp ce tastati el va incerca sa prezica finalizarea, cel mai probabil fluxuri dar si rezultate in timp real pentru aceste previziuni ajutand la o cautarea mai inteligenta si interactiva.

googleinstant.png

Google Instant poate fi accesat la adresa: http://www.google.com/instant/

Iata caracteristicile de baza ale Google Instant:

• Rezultate Dinamice – Va ofera rezultate relevante in timp ce tastati, astfel ve-ti putea actiona rapid.
  • Predictii – Una din tehnologiile-cheie din Google Instant este de a prezice cuvantul final inainte ca dumneavoastra sa-l tastati.
  • Scroll to search - Parcurgeti prin rezultatele prezise si il selectati pe acela de care aveti nevoie.

Pentru ca Google Instant sa existe, au fost necesare o serie de tehnologii noi, inclusiv sisteme de caching noi, capacitatea de a controla rata la care vi se vor arata paginile cu rezultate si optimizarea randari paginilor cu JavaScript pentr ua ajunta browser-ul sa tina pasul cu restul sistemului.

Google ne mai spune ca dupa efectuarea unor teste ca utilizatorul ce foloseste Google Instant castiga intre 2 si 5 secunde pe cautare.

!!! P.S: Google Instant va putea fi folosit, pentru inceput, pe www.google.com numai daca aveti unul din urmatoarele browsere:

• Google Chrome
  • Mozilla Firefox
  • Internet Explorer 8
  • Safari

• Upvote 2

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

Eu am incercat cu Safari, si merge fara probleme. Google Instant este o facilitate care mie imi place mult.

Stiri IT

I'm not scared of dying, i did it before. Do you think you can defeat me? Then, prepare to go to war.

Posted

De ce crezi ca ar putea afecta cele doua ? Practic este ca si cum ai cauta normal, apasand Search sau Enter de pe tastatura, doar ca acum rezultatele iti apar instant, fara a mai fi nevoie de Enter/Search. Deci, nu cred ca afecteaza cu nimic.

Stiri IT

I'm not scared of dying, i did it before. Do you think you can defeat me? Then, prepare to go to war.

Posted

Hmm, s-ar putea sa fi gresit putin cand am spus ca poate afecta SEO sau SEM, rank-ul ranand acelasi; defapt m-am gandit la faptul ca multi oameni tasteaza cu ochii pe tastatura iar cei ce nu fac asa banuiesc ca nu prea le va fi de ajutor Google Instant, decat poate ca gasesc rezultatul cu 2 secunde mai repede.

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.