Jump to content

Coafuri Simple Pentru Scoala (Fete)


CorinA

Recommended Posts

Stilul grecesc - Faceti-va rapid o carare pe mijloc si apoi, luand fiecare suvita care va incadreaza fata, prindeti-le la spate. Este o coafura foarte rapida si foarte interesanta, mai ales daca aveti parul lung si drept. O puteti aborda chiar si atunci cand iesiti in oras, iar daca doriti, si aveti mai mult timp la dispozitie, puteti sa va ondulati putin varfurile.

par1_diva.jpg

Carare intr-o parte - Cararea intr-o parte poate fi mai interesanta decat o coada simpla. Asa ca renuntati la ideea de a va prinde parul, lasati-l liber, realizati cararea cu atentie si prindeti suvita de par cea mai groasa cu o agrafa interesanta. Veti vedea ca va arata foarte bine.

par2_diva.jpg

Cozi impletite - Cozile impletite arata foarte bine, mai ales daca ai parul lung si des, iar daca esti roscata natural, cu atat mai mult. Chiar daca multa vreme, lumea s-a ferit de aceasta coafura, ea revine in trend in sezonul rece. Coafurile iernii 2008 se remarca prin impletituri, mai mult ca niciodata.

par3_diva.jpg

Baietesc - Am vorbit pana acum despre parul lung...dar si parul scurt are atuurile sale. Iar cand vine vorba despre aranjatul rapid, parul scurt este cu siguranta cel castigator. Folositi putina spuma sau ceara modelatoare si aranjati-l rapid intr-o parte, avand grija sa definiti, pe cat posibil, varfurile. Este o coafura perfecta pentru scoala.

par4_diva.jpg

Updo - Un updo si cateva suvite laterale lasate libere pot fi destul de sexi incat sa te atraga sa-ti faci aceasta coafura, dar si destul de "cuminti" incat sa se potriveasca perfect pentru scoala. Chiar daca pare putin mai complicate coafura, va asiguram ca in numai cateva minute, cu multa indemanare si cateva agrafe o veti putea realiza.

par5_diva.jpg

Liber - Putin filat, parul va arata foarte bine. Lasa-l liber daca te mandresti cu faptul ca ai un par stralucitor si sanatos.

par6_diva.jpg

coafuriscoala1.jpg

coafuriscoala2.jpg

coafuriscoala3.jpg

coafuriscoala4.jpg

coafuriscoala5.jpg

coafuriscoala6.jpg

Sursa:http://www.divahair.ro/15-22_ani/6_variante_de_coafuri_rapide_pentru_scoala

4Qn7oKL.gif cjZhNAh.gifsykL3n4.gif

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.