Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salut.

Am si eu o problema...intru in Cs si dupa ceva timp mi se blocheaza compu...si sunt nevoit sa ii dau restart...l`am desfacut ca sa il sterg de praf...am dezinstalat driverul de la placa video si am luat unu de pe net..de pe siteul de la nvdia...la fel patesc...se blocheaza..dar acuma daca ii dau Ctrl+Alt+Delete dupa cateva secunde isi revine...am 3 coolere in unitate..unu dintre ele pot sa il pun mai jos...sa fie mai aproape de placa video...asta in caz ca se incalzeste prea repede...desi nu cred...

Ce este de facut ?

Posted

Incredibil. Cu configuratia pe care o ai Counter Strike-ul nu ar trebui sa-ti faca nici cea mai mica problema.

Este vorba de CS 1.6 ? Banuiesc ca nu ai STEAM, nu ?

Daca raspunsul este nu, dezinstaleaza CS-ul si foloseste un alt kit pentru a-l reinstala, si vezi daca nu cumva se rezolva problema.

Calculatorul ti se blocheaza pe orice server joci ? Sau doar pe un anumit server ? Poate adminii de acolo iti dau vreo comanda (destroy fuck off) ?

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

am avut si eu problema asta, singura metoda: reinstalarea windowsului.

poate o fi si alta, eu nu ma gasito..

Mentionez ca mi se bloca la meniu, nu apucam sa intru pe vreun server sau sa fac nimic altceva..

love is a verb
Love is a doing word

Posted

Deci...am steam original...nu joc de pe valve...joc pe un sv unde sunt si admin...nu poate cineva sa imi dea asa ceva...am jucat si un mix(5 vs 5) sa vad daca imi face probleme...la fel pateam...efectiv nu stiu ce sa ii mai fac :|...sa reintalez windowsu nu vad o solutie...

Posted

directXul e la zi?

ai incercat sa instalezi pe alta partitie?

ia un program care sa stearga orice urma a jocului si dupaia reinstaleazal? (se poate sa fie o problema in registrii, registrii care raman la dezinstalarea obisnuita).

love is a verb
Love is a doing word

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.