Jump to content

Recommended Posts

Posted

DMC: Devil May Cry se pare ca se vrea a fi un reboot al seriei Devil May Cry, in care vom juca cu Dante, care de altfel va fi destul de tinerel. Cei de la Capcom ne-au dezvaluit ca au incredintat dezvoltarea jocului celor de la Ninja Theory, si ca jocul va pastra gamplay-ul tipic seriei, un univers contemporan, mai sumbru decat de obicei si o personaltate torturata a personajului.

Pe langa armele si puterile inedite pe care jocul ni le va oferi, ne vom misca in medii mai bogate si mai interactive decat inainte, ceea ce face acest joc sa fie mult mai greu de lasat din mana. Mie unul imi place cum suna, si pot spune ca mi-a starnit interesul.

Iata primele imagini din joc:

dmcdevilmaycry1.jpg

dmcdevilmaycry3.jpg

dmcdevilmaycry4.jpg

dmcdevilmaycry5.jpg

dmcdevilmaycry6.jpg

dmcdevilmaycry7.jpg

dmcdevilmaycry8.jpg

dmcdevilmaycry2.jpg

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

Si eu sunt fan DMC :D

S-ar putea totusi sa nu mai tin eu foarte bine minte (avand in vedere ca a trecut ceva timp de cand nu am mai jucat DMC), insa mie nu mi se pare chiar foarte diferit :-?, poate doar mediul inconjurator, si grafica mai buna, dar in rest :-s ?

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.