Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salutari ,

A aparut demo-ul fifa 2011 , vreau si eu sa-l instalez , totul merge bine , dar cand dau sa intru in el imi apare o eroare ,, E0001 '' ..ce inseamna asta ? ce trebuie sa fac? ... fifa 2010 imi merge perfect fara sacadari fara nimic. Acesta imi va merge ? Eu am astfel calculatorul:

Placa de baza: Sk AM2 Nvidia

Procesor: AMD Athlon 64 3200+

Memorie: 1GB DDR2

HDD: 250 GB

Unitate Optica: DVD-RW

Placa Video: 256 MB X550 PCIe

Placa De Sunet: On board

Placa de Retea : On Board

Unde ar fi problema ? imi va merge? ..

salutari!

Posted

La eroarea E0001 ar trebui sa iti apara textul

If you receive this message it means that the shader modder that your card has does not meet the min spec. To run FIFA 11 PC you will need at least Shader Model 3.0

Ceea ce inseamna ca placa ta video nu este compatibila. Pentru a rula FIFA 11 ai nevoie de minim Shader Model 3.0, iar a ta are doar versiunea 2.0. Daca vrei sa joci FIFA 11 trebuie sa schimbi placa video.

Stiri IT

I'm not scared of dying, i did it before. Do you think you can defeat me? Then, prepare to go to war.

Posted

doar atat imi apare ,,error e0001'' si se inchide...

am mai auzit de niste drivere ceva...daca se insteleaza sar putea sa mearga...chiar s-ar putea? sau sansa sa meraga este sa schimb placa video?

Posted

Nu o sa iti mearga decat daca cumperi o placa video ce suporta minim Shader Model 3.0. Mu ai nicio sansa sa il faci sa mearga pe placa actuala.

App, ce Windows folosesti ?

Stiri IT

I'm not scared of dying, i did it before. Do you think you can defeat me? Then, prepare to go to war.

Posted

Nu o sa iti mearga decat daca cumperi o placa video ce suporta minim Shader Model 3.0. Mu ai nicio sansa sa il faci sa mearga pe placa actuala.

App, ce Windows folosesti ?

aha...

si..e scumpa?:))...

windows 7..

Posted

Uite aici sau aici, doua placi mai ieftine.

Cerintele de sistem pentru FIFA 11 sunt:

- Procesor: Intel Core2Duo @ 2.4Ghz

- Memorie RAM: 1 GB (2 GB necesari pentru Windows Vista / Windows 7)

- Memorie Video: placa video 256MB (trebuie sa suporte minim Shader Model 3.0). ATI RADEON HD 3870. NVIDIA GEFORCE 8800 GT.

-Trebuie procesor Core 2 Duo, tu ai procesor AMD Athlon 64 3200+ single-core.

-Memorie RAM 2GB, tu ai 1GB.

-Placa video, ti-am spus mai sus.

Edit: Deci, pana la urma nu ajunge doar schimbarea placii video...

Stiri IT

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.