Jump to content

Recommended Posts

Posted

Am vorbit aici despre ,?do=embed' frameborder='0' data-embedContent> ei bine, in acest articol voi vorbii despre Razboinic/Warrior - Corp/Body.

metin2p.png

Acest caracter este bazat pe atac puternic si rapid, si defensiva scazuta.

Skilluri:

Spre deosebire de skillurile razboinicului mental, skilurile razboinicului corp sunt foarte puternice.

auraofthesword.jpg

Caracteristici: skill ce mareste damage-ul

Avantaje: mareste atat damage-ul cu sabia, cat si al skilurilor.

Dezavantaje: are nevoie de mult pm(200 la M)

berserkg.jpg

Caracteristici: mareste viteza de miscare si cea de atac.

Avantaje: mareste viteza de atac si cea de miscare.

Dezavantaje: atunci cand e folosit in duel, da impresia adversarului ca folositi hack.

swordspin.jpg

Caracteristici: cel mai puternic skill al razboinicului – corp.

Avantaje: skill puternic;ataca mai multe tinte.

Dezavantaje: are raza de atac relativ mare, astfel incat poate ataca tinte nedorite.

threewaycut.jpg

Caracteristici: trei atacuri consecutive, rapide cu acelasi damage.

Avantaje: atacul este rapid si puternic.

Dezavantaje: poate rata tinta.

dashi.jpg

Caracteristici: skill cu sansa de inconstienta.

Avantaje: sansa de inconstienta, atac puternic si nu prea poti rata skilul, doar daca esti lovit de un skill cu inconstienta.

Dezavantaje: nu cred ca sunt.

Cum sa construim un razboinic corp perfect ?

Pentru inceput, statusul unui razboinic corp trebuie sa fie construit cu mare grija pentru a rezista in duele si la crescut. Mai intai trebuie maxim la vit, deoarece 1 punct la vitalitate = 1 defensiva. Apoi la strong, deoarece razboinicul are nevoie de atac puternic, si apoi e alegerea voastra. Eu va recomand sa puneti la inteligenta, pentru ca va ofera putere de atac si defensiva. Deci statusul corect e 2:VIT 1TR.

Cat despre skiluri, eu as sugera doua metode:

1. In lupta PvP:

• Aura sabiei
  • Iures
  • Vartejul sabiei
  • Izbitura
  • Incizie tripla

2. In lupta PvM

• Aura sabiei
  • Vartej
  • Incizie tripla
  • Izbitura
  • Iures

In duel:

Intr-un duel, un razboinic corp trebuie sa stea cat mai aproape de adversar pentru ca primul skill sa nu fie ratat. Deci, primul skill pe care trebuie sa il folositi intr-un duel, este izbitura, deoarece are sansa de inconstienta, si va ofera timp pretios pentru al doilea skill, si anume vartejul sabiei. In continuare folositi incizia tripla.

Unde sa crestem ?

Locurile de crescut ale razboinicului corp sunt la fel ca si la cel mental. pentru a vedea locurile unde puteti creste.

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.