gaby Posted September 24, 2010 Report Posted September 24, 2010 Cei de la Valve Software au anuntat ieri ca a fost lansat simulatorul automobilistic F1 2010. Ar mai fi de spus ca cei ce vor alege sa il achizitioneze prin Steam vor plati cu 10% mai putin, titlul fiind acum disponibil la pretul de 40.49 €. Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
georgepopescu81 Posted October 13, 2010 Report Posted October 13, 2010 Super tare jocul, chiar e foarte real in poza. Abia astept sa il joc sa vad cum e si jocul. Am jukt F1 2009 si era super, asta cred ca e si mai si.
gaby Posted October 16, 2010 Author Report Posted October 16, 2010 A aparut deja jocul, eu l-am si jucat, insa mi se pare destul de dificil gameplay-ul (mai exact, masina este destul de greu de controlat)/in genul NFS Shift. Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now