Jump to content

Trei Mese Pe Zi - O Modalitate Sigura De A Slabi


absolutep0wer

Recommended Posts

Lupta impotriva surplusului de kilograme pare a fi un scop greu de atins, majoritatea dietelor presupunand mese cat mai sarace in alimente şi kilocalorii. Un grup de cercetatori de la Universitatea Purdue din West Lafayette, Indiana, au ajuns la concluzia ca trei mese pe zi, in timpul carora mananci pe saturate, pare a fi metoda sigura de a slabi, relateaza Reuters. Potrivit experţilor, in acest mod, scaderea in greutate este mult mai radicala decat daca mananci foarte puţin.

"Organismul persoanelor supraponderale este obişnuit cu o cantitate mare de mancare. Scaderea brusca a cantitaţii de mancare are acelaşi efect asupra organismului ca şi infometarea. Astfel ca privarea corpului de nutrienţii de care are nevoie face ca scaderea in greutate sa fie una lenta şi dificila", spune dr. Heather J. Leidy, coordonatorul studiului. Specialistul precizeaza ca persoanele care au fost supuse unei diete drastice prezinta un risc crescut de a reveni la excese şi prajeli dupa terminarea regimului.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.