kurama Posted September 25, 2010 Report Posted September 25, 2010 Este un nou website gen lockerz, numai ca este din Romania. S-a lansat pe 14 septembrie 2010. Sistemul este asemanator, faceti puncte din intrebari zilnice, login-uri si din invite-uri si alte cateva chestii, pe viitor urmand si un sistem trivia cu puncte. Pe Allstarrz nu mai trebuie sa asteptati redeemul de la sfarsitul lunii deoarece site-ul are un shop deschis non-stop care accepta doar puncte. La 50 invite-uri primiti un tricou gratis personalizat allstarrz si 50 puncte bonus. Site-ul abia s-a lansat, deci designul nu este gata. Pentru invitatii trimiteti un pm cu emailul dvs sau datimi un mail pe youko_krm@yahoo.com
killswitchengage Posted September 25, 2010 Report Posted September 25, 2010 m-am inregistrat si eu sa vedem daca vor da premiile
gaby Posted September 26, 2010 Report Posted September 26, 2010 Si adresa site-ului in cauza, este ? Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
kurama Posted October 16, 2010 Author Report Posted October 16, 2010 revin si anunt ca chiar se primesc premiile am luat un stick 16 gb http://www.youtube.com/watch?v=PbKRSqdcGCs si daca vreti invitatii datimi un mail pe youko_krm@yahoo.com
gaby Posted October 17, 2010 Report Posted October 17, 2010 De ce nu precizezi si adresa site-ului de care vorbesti ? Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
Kaa Posted October 17, 2010 Report Posted October 17, 2010 Pentru ca e "scam".. Si-a facut doua conturi dupa acelasi ip in care isi promoveaza serviciile.. 1. killswitchengage: 89.xx.231.108 2. kurama: 89.xx.231.108 http://zookyfriends.com - Online friends community
gaby Posted October 17, 2010 Report Posted October 17, 2010 Corect... in rapiditatea in care am citit topic-ul (tratandu-l drept o tampenie), nici nu m-am uitat la ip-ul celor "doua" persoane, care este identic. Sunt curios daca are ceva de spus in apararea lui Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
kurama Posted October 17, 2010 Author Report Posted October 17, 2010 @ucenic poate vrei sa spui ca e spam nu scam adresa am mai mentionat-o allstarrz.com nu stiam ca e asa greu sa adugi .com si nu am de zis nimic in apararea mea nu sunt la tribunal
Kaa Posted October 18, 2010 Report Posted October 18, 2010 scam = inselatorie, teapa.. Iar cuvantul este folosit corect. Ai postat acest mesaj in aproximativ toate comunitatile mari, dupa un timp vii si spui ca premiile se dau.. adica tu esti moderator/administrator si tot tu spui ca ai castigat... Siteul este facut in limba engleza cu tld .com insa acesta este destinat romanilor. Voi sugerati ca trimiteti premii de sute de mii de euro insa nu aveti bani sa cumparati tld .ro si un script mai de doamne ajuta? Ma faci sa rad.. Si una peste alta toti cei care s-au inregistrat spun ca este teapa.. Nu este nimic altceva decat o clona infecta a siteului lockerz.. Iar "Ucenic" este rangul meu, numele meu de utilizator este "Kaa". http://zookyfriends.com - Online friends community
kurama Posted October 18, 2010 Author Report Posted October 18, 2010 cum am mai zis @UCENIC stiu care e diferenta dintre scam si spam nu era nevoie sa dai detalii si nu e scam nu te obliga nimeni sa crezi si daca tot nu imi mai pasa de topic pe site te poti inregistra si fara invitatie incercam sa fac puncte in posturile puse de administratori nu se ofera nimeni sa dea invitatii si cred ca tu ma faci sa rad TOATE COMUNITITIILE MARI cred ca nu ar trebui postat asa ceva pe un forum care a avut max 24 de useri online poti sami dai ban ip sa stergi topicul pentru ca nu prea imi pasa so fuck off 1
Kaa Posted October 19, 2010 Report Posted October 19, 2010 Nu sunt eu in masura sa dau ban unui utilizator sau unui ip iar una peste alta nici nu am zis, sau macar sugerat asta. Tu ai venit aici sa ne promovezi un serviciu, ti s-au cerut detalii.. de ce nu dai? Iar in legatura cu aluzia ta de aici "cum am mai zis @UCENIC", o consider una de prost gust si chiar nu isi avea rostul, mai ales din partea unuia ca tine. De ce? .. In primul rand pentru ca eu beneficiez de un "bun" in urma muncii mele, deci nu o fac gratis. In al doilea rand pentru ca doar un infantil ar putea rade de asa ceva. Banuiesc ca parintii tai muncesc, nu? .. Oriunde ar lucra automat muncesc pentru cineva sau pentru ceva, asta inseamna ca sunt sclavi? Iar in al treilea rand este culmea cum TU, un impetuos adept al analfabetismului sa razi de cineva.. Ai 2-3 fraze si nu ai pus un punct sau o virgula, insa tu iti permiti sa faci aluzii. 1 http://zookyfriends.com - Online friends community
Recommended Posts