Jump to content

Ce Boli Aduce Toamna?


CorinA

Recommended Posts

Odata cu venirea toamnei,ea aduce temperaturi mai scazute si umiditate mai crescuta,din aceasta cauza toamna este anotimpul propice pentru aparitia bronsitelor,dar si pentru agravarea simptomelor ulcerului si ale astmului bronsic.

Astmul bronsic este una dintre cele mai grave boli,aceasta constand in crize de asfixiere.Toamna are o cantitate mai mare de alergeni care determina aparitia crizelor,si crizantema care infloreste tot in acesta perioada,poate produce crize de astm.

In anotimpurile de trecere,primavara si toamna,mai ales dimineata si seara,simptomele ulcerului se pot agrava si trebuie apelat la un medic specialist pentru a preveni agravarea afectiunii.

Rinitele alergice se manifesta prin stranuturi,dureri de cap,scurgeri nazale sau mancarimi ale ochilor si lacrimarea acestora.In cazul sinuzitelor,pe langa simptomele amintite,mai apar si infectiile nazale si alternarea orificiilor de comunicare a sinusurilor cu cavitatea nazala.

Bronsita poate debuta cu tuse si febra si poate fi produsa atat de virusi cat si de bacterii,in cazul acesta este recomandat un tratament cu antibiotice.

filezp.jpg

Tratament naturist pentru prevenirea acestora:Miere,polen sau chiar solutie de echinacea.

4Qn7oKL.gif cjZhNAh.gifsykL3n4.gif

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.