Jump to content

Recommended Posts

Posted

Un lucru foarte important pentru un site este traficul pe care acesta il are. Un site care nu are trafic aproape ca nu are nicio valoare. Paramentrii pe care sistemele de contorizare ii monitorizeaza sunt dintre cei mai diversi, iar cu cat site-ul este mai mare, cu atat valorile ce trebuiesc luate in calcul sunt dintre cele mai diverse.

Iata mai jos lista ce contine cele mai bune sisteme de contorizare, afisate in ordine crescatoare in functie de relevanta:

1. Google Analytics – unul dintre cele mai bune sisteme de analiza a traficului gratuite. Informatiile pe care acesta le stocheaza si le ofera sunt dintre cele mai avansate si relevante. Ofera si functii speciale pentru magazinele online. Acest sistem este folosit frecvent in momentul unei analize de trafic si pentru evaluarea rezultatelor pe care o campanie AdWords le-a avut asupra vanzarilor.
Google_Analytics_logo.png

2. trafic.ro – este sistemul romanesc de referinta pentru siteurile generale (SATI, din punctul meu de vedere, se adreseaza unui tip de siteuri mai targetate). Spre deosebire de alte sisteme de contorizare a traficului, de acum acesta percepe o taxa anuala de 10 euro (fara TVA). Pe langa posibilitatile principale de analiza a traficului, sistemul realizeaza si un top al siteurilor inscrise, ceea ce este foarte folositor, iar pentru cei ce nu doresc sa arate concurentei detalii despre site-ul lor anumite rezultate se pot trece pe privat.

3. GTop.ro – este un sistem de cotorizare a traficului care ofera informatii importante. Din punctul meu de vedere este al doilea din Romania :ro: ca importanta, dupa trafic.ro. Inscrierea este gratuita iar rezultatele contorizate sunt publice dar pentru cei ce vor sa arate concurentei detalii despre site-ul lor, unele rezultate se pot trece pe privat din contul de utilizator, ca si la trafic.ro.

4. StatCounter - un alt sistem gratuit de analiza a traficului, din punctul meu de vedere fiind concurent serios al Google Analytics, contorizand foarte multe date despre vizitatori.

5. WTA.ro - un alt sistem gratuit de analiza a traficului, care din punctul meu de vedere nu ofera chiar cele mai bune/relevante informatii despre vizitatori.

Daca mai cunoasteti si alte sisteme de masurare a traficului, pe care le-ati incercat si le considerati bune/relevante, va rog sa le prezentati mai jos.

• Upvote 1

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

• 2 years later...

• 2 months later...
  • 4 weeks later...
Posted

Sunt multumit de datele pe care mi le ofera Google Analytics. In paralel mai folosesc Statcounter si un site de tip monitor SEO . Prefer sa stau departe de serviciile romanesti la acest capitol.

• 2 years later...
  • gaby unpinned this topic

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.