adymaster Posted September 28, 2010 Report Posted September 28, 2010 Am si eu un amarat de GamePad Genius Mergea foarte bine la fifa 10,acum nu mai functioneaza deloc imi trebuie program ceva special sau pot sa-mi iau adio de la el?
+GodsOtherHand Posted September 28, 2010 Report Posted September 28, 2010 cum adica acum nu mai functioneaza deloc? pentru fifa 10 merge si pt 11 nu? sau? love is a verb Love is a doing word
adymaster Posted September 28, 2010 Author Report Posted September 28, 2010 On 9/28/2010 at 4:58 PM, GodsOtherHand said: cum adica acum nu mai functioneaza deloc? pentru fifa 10 merge si pt 11 nu? sau? Exact pe fifa 10 merge si pe fifa 11 nu merge. Exista ceva vreun program sa il fac sa mearga?
gaby Posted September 29, 2010 Report Posted September 29, 2010 Din ce spui, clar nu este o defectiune a gamepad-ului, ci o incompatibilitate cu FIFA 11. Nu exista niciun program care sa faca gamepad-ul sa mearga in FIFA 11, daca acesta este incompatibil. Uite lista recomandata de gamepad-uri care merg in FIFA 11: Logitech Logitech Chillstream Logitech Cordless Rumblepad 2 Logitech Rumblepad Logitech Rumblepad 2 Vibration Feedback Gamepad Logitech Dual Action Logitech Cordless RumblePad Saitek P880 Dual Analog Pad P990 Dual Analog Pad P2500 Rumble Pad P2600 Rumble Pad P2900 Wireless Pad P3000 Wireless Pad and Docking Station P3200 Rumble Pad Cyborg Rumble Pad Thrustmaster Dual Trigger 2-in-1 Gamepad Dual Trigger 2-in-1 Rumble Force Dual Trigger 3-in-1 Rumble Force Wireless Dual Trigger Gamepad FireStorm Dual Power 3 FireStorm Dual Analog 3 Run'n'Drive 3-in-1 Rumble Force Run'n'Drive 3-in-1 Wireless Rumble Force T-Wireless 3-in-1 Rumble Force Rechargeable Wireless 2-in-1 Dual Trigger hama hama Black Force hama BlackSteel hama Flashlight Blue hama Whitestorm SpeedLink Thunderstike Strike2 Gamepad 360 Style Gamepad Devotion Pad Wireless Microsoft Xbox 360 Controller for Windows (most recent controller driver) Xbox 360 Wireless Controller for Windows (most recent controller driver) Vad ca majoritatea arata cam asa (au mai multe butoane decat al tau): Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
daniy55 Posted November 9, 2010 Report Posted November 9, 2010 salut, in legatura cu gamepadul,al meu este exact ca si genius din imagine,il foloseam la pes 2010 si a functionat un timp destul de indelungat,dar dupa aceea nu a mai mers deloc,am intrat la settings de unde il configuram, si normal trebuia sa il pun controller2 dar nu aparea nimic.Inainte il configuram imediat, nu stiu de ce nu pot sa il setez,nici macar nu mai apare ca si controller 2.si la pes 2011 face exact(deci nu e de la joc) mersi anticipat
gaby Posted November 9, 2010 Report Posted November 9, 2010 On 11/9/2010 at 3:00 PM, daniy55 said: salut, in legatura cu gamepadul,al meu este exact ca si genius din imagine,il foloseam la pes 2010 si a functionat un timp destul de indelungat,dar dupa aceea nu a mai mers deloc,am intrat la settings de unde il configuram, si normal trebuia sa il pun controller2 dar nu aparea nimic.Inainte il configuram imediat, nu stiu de ce nu pot sa il setez,nici macar nu mai apare ca si controller 2.si la pes 2011 face exact(deci nu e de la joc) mersi anticipat Salut, am explicat care este problema chiar in postul de deasupra celui postat de tine: On 9/29/2010 at 7:45 AM, gaby said: Din ce spui, clar nu este o defectiune a gamepad-ului, ci o incompatibilitate cu FIFA 11. Nu exista niciun program care sa faca gamepad-ul sa mearga in FIFA 11, daca acesta este incompatibil. In concluzie, problema ta, cat si a lui adymaster se datoreaza gamepad-ului invechit, care nu mai indeplineste conditiile necesare pentru FIFA 11, respectiv PES 11. Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
daniy55 Posted November 9, 2010 Report Posted November 9, 2010 On 11/9/2010 at 3:23 PM, gaby said: Salut, am explicat care este problema chiar in postul de deasupra celui postat de tine: In concluzie, problema ta, cat si a lui adymaster se datoreaza gamepad-ului invechit, care nu mai indeplineste conditiile necesare pentru FIFA 11, respectiv PES 11. salut din nou si mersi ca ai raspuns, deci sa povestesc cum s-a intamplat eram in timpul jocului jucam un meci la pes 2010 nu 2011 si dupa cateva minute nu a mai functionat gamepadul si nu l-am mai putut nici configura deoarece nu a mai aparut ca si controller 2. deci treaba cu invechitu la pes 2011 nu-i prea probabila zic io odata ce-o mers la pes 2010 si dupa un timp n-a mai functionat nu stiu ce sa zic mersi din nou
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now