Jump to content

Poti Rezista Fara Cafea La Birou?


absolutep0wer

Recommended Posts

Majoritatea angajaţilor îşi încep ziua de lucru cu o cafea. Fie că ţine de obişnuinţă, fie că au nevoie de licoarea amăruie ca să-i ajute să se trezească, acesta este primul lucru pe care îl fac mulţi dintre angajaţi când ajung dimineaţa la birou. Un sondaj recent arată, însă, că celebra cafea nu este chiar un moft şi că îi ajută pe angajaţi să fie mai atenţi şi mai productivi la muncă. În funcţie de profesie, cei mai dependenţi de cafeaua de la serviciu sunt asistentele medicale, medicii şi lucrătorii din hoteluri.

Potrivit unui sondaj realizat de CareerBuilder , unul din trei angajaţi spune că nu poate rezista o zi întreagă la birou fără cafea, iar 43%, în special tinerii, consideră că aceasta îi face să fie mai energici şi mai productivi.

Pentru 20% dintre respondenţi, cafeaua este elementul care îi animă de dimineaţă şi care îi face să se apuce de treabă cu tragere de inimă şi să fie mai energici.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.