Ranjila Posted October 5, 2010 Report Posted October 5, 2010 Cum zice si topicul...Vreau sa ma prezint pentru ca asa este frumos si normal cand intri intr'o comunitate noua Numele Meu este Aditza am 19 ani stau in Timisoara .... Mi'am facut cont pe acest forum ca am vazut ca sunt scripturi etc pentru web'site si tutoriale . Sunt nou in asa ceva si de aceea vreau sa invat cat mai multe in domeniu web. Sper sa ne intelegem bine. Id. meu de mess ii romtimisoara pentru toti cei care vor sa vb mai mult cu mine.
ReFlEcT Posted October 5, 2010 Report Posted October 5, 2010 Bine ai venit Stiri IT I'm not scared of dying, i did it before. Do you think you can defeat me? Then, prepare to go to war.
gaby Posted October 5, 2010 Report Posted October 5, 2010 Bun venit pe forum . Sper sa iti placa pe aici, si cu siguranta ne vom intelege . Daca ai intrebari sau nelamuriri posteaza si vom incerca impreuna sa ii dam de cap problemei. Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
RaY™ Posted November 14, 2014 Report Posted November 14, 2014 Welcome to PCTroubleshooting, Distracţie plăcută alături de noi!
Recommended Posts