Jump to content

Recommended Posts

Posted

RLSP este patch-ul ce adauga Liga 1, Liga 2, si Liga 3 in FIFA 11. Prin intermediul acestui patch puteti juca cu 93 dintre echipele romanesti din primele 4 esaloane in FIFA 11.

!!! Patch-ul pentru FIFA 11, nu este inca gata, dar se lucreaza la acesta. Acest articol va fi actualizat cand patch-ul va fi disponibil pentru download!

fifa11rlsp.png

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

• 3 weeks later...

Posted

Iata niste detalii despre lansarea RLSP 11, oferite de fifaromania.net:

Spre deosebire de versiunile precedente ale Fifa, jocul din acest an aduce foarte multe modificari cand vine vorba de editare. Daca din 2002 si pana in 2009 foarte multe lucruri au ramas la baza neschimbate, in mare fiind folosite aceleasi formate de fisiere, cu imbunatatiri, bineinteles, Fifa 2011 PC este un cu totul alt joc, bazandu-se pe tehnologia folosita incepand cu anul 2006 pe Xbox 360.

Din aceasta cauza, momentan este foarte greu sa editezi jocul. Patch-uri serioase, in genul celor cu care ati fost obisnuiti pana acum, atat de catre FifaRomania, cat si de catre multe alte site-uri de Fifa, sunt inca departe de a fi realizate.

Elementele de baza ale jocului se pot edita, cum ar fi echipamente, reclame, steaguri, steme, dar acestea nu sunt singurele componente ce trebuie modificate pentru a adauga un nou campionat. Baza de date poate fi si ea modificata la un nivel elementar, dar unele lucruri nu pot fi inca adaugate si modificate fara un program complex.

Incetul cu incetul, avand in vedere ca intreaga comunitate lucreaza la noi unelte de editare si la noi modalitati de a imbunatati Fifa 11, lucrurile se vor schimba si vom reusi sa ajungem la un nivel similar cu cel din trecut.

Momentan nu poate exista o data concreta de lansare a unui patch ce adauga campionate intregi, tocmai pentru ca jocul inca nu poate fi editat in intregime, dar nu trebuie sa fiti nelinistiti, jocul va fi editat in continuare, doar ca lucrurile nu se mai pot misca momentan cu acelasi ritm din trecut.

Cum pot sustine forumul?
--------------------

• 1 month later...
Posted

Blogul acela se incarca atat de greu din cauza multor prostii puse pe el, incat m-au apucat nervii in primele secunde de cand l-am accesat. Totusi, am avut rabdare si in postul Liga 1 pentru Fifa 11, in afara unui filmulet de pe YouTube nu exista nimic altceva. Daca dai si link-ul direct sau pui patch-ul aici ar fi super.

Cum pot sustine forumul?
--------------------

Posted

Blogul acela se incarca atat de greu din cauza multor prostii puse pe el, incat m-au apucat nervii in primele secunde de cand l-am accesat. Totusi, am avut rabdare si in postul Liga 1 pentru Fifa 11, in afara unui filmulet de pe YouTube nu exista nimic altceva. Daca dai si link-ul direct sau pui patch-ul aici ar fi super.

ai avut rabdare sa se incarce dar nu ai avut rabdare sa cauti..eu am gasit doua butoane de download exact in dreptul filmuletului pe bara din dreapta scrie Download rlsp11 v1.0

• 1 month later...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.