Jump to content

Ti-A Cazut Telefonul In Apa?


Kaa

Recommended Posts

Sunt multe situatii in care gadgeturile noastre pot intra in contact cu apa sau alte lichide. Am sa scriu cateva sfaturi in cazul in care intampinati o problema de genul..

1. In prima faza este recomandat sa stergi gadgetul(la exterior) cu un servetel, prosop sau cu orice alt material cu putere mare de absorbtie.

2. Al doilea pas ar fi inlaturarea curentului, asadar scoateti bateria si cartela sim.

3. In al treilea pas trebuie sa curatati si interiorul(sub carcasa, sub baterie) lichidul, iar daca este altceva inafara de apa(cafea, cola, suc..) curatati cu niste betisoare cu vata(si alcool izopropilic in caz de lichid mai "incapatanat") pana inlaturati orice urma. Nu uitati, toti acesti pasi trebuiesc efectuati in graba pentru a nu permite lichidului sa ajunga si la circuitele telefonului.

4. Dupa ce l-ati sters exterior/interior de apa introduceti telefonul intr-o punga sau bol cu orez, unde il lasati in jur de 24h. Dupa acele 24h luati telefonul si il puneti pe un telefon unde iar il lasati cateva ore, daca pe servetele inca este apa/umezeala repetati pasul cu orezul.

Cum nu trebuie sa procedati:

1. Nu incercati sa "uscati" telefonul cu feonul. Acesta poate impinge picaturile de apa provocand pagube mai mari decat au fost initial..

2. Nu verificati daca telefonul/gadgetul functioneaza inaine de al lasa cel putin 24h cu bateria scoasa.

Atentie**: Nu sunt niste pasi "siguri", adica in urma acestor pasi nu o sa fie 100% garantat ca gadgetul va functiona, insa sunt sanse destul de mari.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.