Jump to content

Recommended Posts

Posted

Practic, vreau sa copiez un DVD cu niste scene filmate de mine (deci cu care nu exista probleme de copyright) astfel incat sa le pot vedea exact cum pot vedea si DVD-ul "original" (fie pe PC, fie pe un player extern). Se pare insa ca nu poate fi copiat asa cum ai copia un CD.

Am copiat continutul pe hard drive, apoi am incercat sa-l ard cu Nero. Am primit mesajul ca trebuie sa aleg configuratia DVD-Video, ceea ce am si facut, si totusi mi-a spus ca nu poate realoca fisierele si ca e posibil sa nu-l pot vedea pe un player extern. Am ars totusi DVD-ul si l-am putut vedea totusi pe un player extern - desi inceputul filmarii apare undeva la final, iar o parte de la inceput se repeta tot la final.

Pe de alta parte, DVD-ul "original" nu avea facut meniu, cum ma asteptam de la un DVD, dar chiar si asa se vede in ordinea cronologica, normala.

Ce pot face, deci, ca sa copiez un DVD?

Multumesc frumos!

Posted

Incearca sa folosesti optiunea Copy DVD din meniul Copy and Backup:

nerou.png

Dupa ce apesi pe Copy DVD, va trebui sa introduci DVD-ul "original", Nero iti va face o copie virtuala DVD-ului introdus, dupa care iti va cere sa introduci un DVD gol pentru a scrie pe el.

In mod normal ar trebui sa functioneze.

• Upvote 1

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

Mi-ar place sa revii si sa ne spui daca a functionat sau nu :friends:

N-am uitat de forum, doar ca de-abia azi am ajuns sa incerc. Si am reusit! Multumesc mult pentru raspuns - exte exact ceea ce cautam. DVD-ul a iesit exact asa cum voiam.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.