Jump to content

Toshiba - Display Si Televizor 3D Fara Ochelari


ralucamateas

Recommended Posts

n cadrul târgului de electronice CEATEC 2010 din Japonia, Toshiba a anunţat primele televizoare 3D care nu necesită ochelari speciali. De asemenea, a expus şi un prototip de laptop 3D cu display de 12 inch, bazat pe aceeaşi tehnologie.

3D-ul atacă în forţă atât zona televizoarelor, cât şi cea a portabilelor. Astfel, în cadrul târgului de electronice japonez Combined Exhibition of Advanced Technologies 2010 (CEATEC 2010), Toshiba a prezentat primele televizoare 3D fără ochelari, disponibile pentru comercializare.

Acestea au display-uri de 12 inch, respectiv de 20 inch, şi redau efecte vizuale 3D pe care utilizatorii le pot urmări fără niciun fel de ochelari speciali. Cele două produse vor fi disponibile în Japonia până la sfârșitul lunii decembrie 2010, la preţuri echivalente cu 2900 de dolari (pentru modelul de 20 inch), respectiv 1450 de dolari (modelul de 12 inch). De asemenea, Toshiba a expus în cadrul evenimentului și un prototip de laptop cu display 3D de 12 inch care nu necesită ochelari speciali 3D.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.