Jump to content

Review Acer Aspire One D260


ralucamateas

Recommended Posts

Saptamana trecut am testat un nou pitic de la Acer de data asta: Acer Aspire One D260.

Palmrest-ul, touchpad-ul şi zonele înconjurătoare ale lui Aspire One D260 au un finisaj mat, care nu atrag petele şi amprentele. Aş putea spune că este un plus major pentru D260 în comparaţie cu alte mini laptop-uri care au aceste zone extrem de lucioase.

D260 este proiectat să facă faţă activităţii de birou, navigare web şi să te însoţească oriunde doreşti. La 1.25 KG şi cu dimensiunile sale, Aspire One D260 îşi găseşte loc cu uşurinţă într-un rucsac sau o mică geantă de voiaj.

Ce înseamnă – 7.5-8 ore? Exact! Autonomia acestui mini laptop este asigurată de o baterie cu 6 celule. În modul de utilizare high (mai multe aplicaţii pornite în paralel, luminozitatea display-ului 100%, wi-fi pornit, navigarea pe internet şi redarea de materiale audio şi video), autonomia este până la aproximativ 5 ore.

In urma testelor efectuate, acest model nu s-a încălzit, nu şi-a forţat sistemul de răcire şi nici nu a devenit gălăgios. Cu alte cuvinte, Aspire One D260 este bun la casa omului.

Recomandăm acest model persoanelor care doresc un mini laptop ieftin, bun şi elegant. Aspire D260 vine cu un look proaspăt, fresh, echipat cu o configuraţie standard şi cu o baterie ceva mai bună faţă de seriile anterioare. Ca sistem de operare, modelul testat de noi Acer Aspire One D260-2Duu a venit cu Windows 7 Starter. La capitolul software beneficiază de: ePower Management, eRecovery Management şi CrystalEye Webcam

DSC08776.jpg

Punctele forte ale lui Acer Aspire One D260

+ design

+ pachetul software

+ configuraţie

+ autonomie 7-8h

Punctele slabe ale lui Acer Aspire One D260

- display

Link to comment
Share on other sites

  • 5 months later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.