Jump to content

Yahoo Messenger Da Rateuri? Yahoo! Messenger Troubleshooter

Recommended Posts

Posted

De saptamana trecuta Yahoo! Messenger, tot da rateuri. Nu cred ca se intampla doar la mine intrucat mi s-a intamplat pe 4 calculatoare diferite si 3 provideri diferiti de Internet (Madnet Telecom, Vodafone, RDS).

Mai exact, cand incerc sa ma loghez pe Messenger, cateodata merge, cateodata mi se afiseaza Yahoo! Messenger Troubleshooter-ul, afisand mesajul:
"We can't sign you in to Yahoo! Messenger.

There might be a problem with your Internet connection. Make sure your computer is connected to the Internet. Click Troubleshoot to begin a series of tests to try to diagnose the connection problem."

Bineinteles, calculatorul este conectat la Internet, toate site-urile functionand, apasarea butonului Troubleshoot nu ma ajuta cu absolut nimic afisandu-mi o fereastra ce verifica conexiunea. Aceasta fiind disponibila, fereastra dispare, iar la o noua incercare de autentificare imi este afisat in continuare mesajul de mai sus.

As vrea sa intreb daca totusi mi se intampla doar mie, astfel in urma raspunsurilor primite putand spune ca este vreo eroare de la Yahoo!, sau serverele sunt prea incarcate.

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

si eu, si eu.

Ca solutie, intram de pe meebo, apoi ma puteam loga de pe messengerul instalat pe comp, si ma deconecta de pe meebo.

Insa, acu 3 zile am reinstalat messengerul si nu mai am problema..

love is a verb
Love is a doing word

Posted

as ami sa intamplat si mie. am reinstalat messul a mers 2 zile apoi iar nu a mai mers. am incercat de vreo 50 de ori si pana la urma si-a revenit. am observat ca se intampla chestia asta la id-urile mai vechi.... eu si varul meu avem id-urile de 3 ani si am avut probleme.. prietena mea ilkare de 2 ani si la ea a mers fara nici o problema. Mentionez ca am incercat toate 3 id-urile de pe calculatorul meu dar si pe alt pc si in ambele cazuri s-a intamplat la fel.

" N-am, pleacă ! "

• 4 years later...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.