Jump to content

Recommended Posts

Posted

Si, cum zilele acestea Windows 7 implineste un an de la lansare, Microsoft a publicat cateva rapoarte referitoare la ceea ce a realizat sistemul de operare in primul sau an de viata:

- Intr-un singur an, Windows 7 s-a vandut in total in 240 de milioane de exemplare;

- La numai sase luni de la lansare, toti producatorii de PC-uri din lume vindeau computere cu Windows 7 preinstalat, comparativ cu perioada Vista cand producatorii ofereau computere cu acest sistem de operare preinstalat numai in proportie de 70%;

- In ultimele 3 luni, s-au vandut aproximativ 8 licente de Windows 7 pe secunda;

- Pe Windows 7 ruleaza 1.5 milioane de aplicatii;

- 500.000 de dispozitive sunt conectate la computere care folosesc Windows 7;

- In randul utilizatorilor, Windows 7 are un coeficient de satisfactie de 94%;

- Windows 7 a atins o rata de adoptie de 17.1% in mai putin de un an.

windows-7-1-an.jpg

Sursa: hit.ro

Posted

Eu nu am folosit pana acum Windows 7, am tot auzit lucruri bune despre el dar tot nu "m-am mutat".

Calculatorul asta il acceseaza mai multa lume si nu pot schimba SO, altfel as fi fost pe linux de ceva vreme.

Pana la urma tot va trebui sa schimb, stiu ca din primavara nu se vor mai scoate update-uri pe xp sp2 .. sa vad cum fac atunci.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.