Jump to content

Recommended Posts

Posted

Video shering ( fisiere mari)

Am mai multe dvd-uri cu nuntile copiilor mei, deci cu fisiere video (4,7 Gb).Cum sa fac sa le stochez pe un server,sa dau adresa acelui server la rude, la prieteni, sa le poata viziona si ei? Programul Picasa se ocupa doar de poze.Sau poate stiti alte metode.Am auzit ceva de server FTP sau alte metode. Ideal ar fi sa nu fiu eu obligat sa-mi ocup spatiu pe hard, ca e jale.

Multumesc

Posted

Video shering ( fisiere mari)

Am mai multe dvd-uri cu nuntile copiilor mei, deci cu fisiere video (4,7 Gb).Cum sa fac sa le stochez pe un server,sa dau adresa acelui server la rude, la prieteni, sa le poata viziona si ei? Programul Picasa se ocupa doar de poze.Sau poate stiti alte metode.Am auzit ceva de server FTP sau alte metode. Ideal ar fi sa nu fiu eu obligat sa-mi ocup spatiu pe hard, ca e jale.

Multumesc

sfatul meu ...

pasul 1 :) rip dvd si salvat intr-un format avi . . dupa ce ai terminat de codat fisierul video vei avea nevoie de un cutter pentru ca va trebui sa il segmentezi in bucati de maxim 1 gb , segmente care ulterior le vei putea upload-a pe siteuri cu sunt : megavideo , videoweed , etc .

neclaritati ceva ... un PM si se rezolva !

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.