Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salutare,

Ieri 23 octombrie 2010, PC Troubleshooting "a suferit" niste imbunatatiri aduse de versiunea 3.1.2 a Invision Power Board-ului, pe care vi le voi prezenta mai jos:

Iata principalele imbunatatiri usor vizibile:

• Search-ul - de acum bara de cautare arata asa:
    searchi.png
    oferind astfel posibilitatea mult mai usoara de a cauta prin diversele categorii ale forumului.

• Sign In with Facebook - de acum va puteti autentifica folosind reteaua de socializare Facebook:
    signinx.png

signinfacebook.png

• Topicurile contin de acum Share Links, cat si butonul de Like pentru Facebook:
    likeandsharelinks.png

• Mobile Version - de acum forumul are o varianta (skin) pentru telefoanele mobile, utila in momentul in care doriti sa accesati forumul de pe un telefon mobil, viteza de incarcare a forumului folosind acest skin crescand considerabil:
    mobilel.png

!!! Daca aveti pareri, sugestii, sau intampinati erori/bug-uri, va rog sa scrieti aici.

Multumesc !

:pct2:

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

nop, nu folosesc facebook. Am cont, dar de cand lam facut nu lam mai vizitat.

Toata lumea e asa de incantata de facebook, incat am vrut sa fiu si eu la moda cu acea remarca :((

love is a verb
Love is a doing word

• 3 weeks later...
Posted

Am adaugat si functia de CHAT pe forum, ce se poate gasi in meniul primar, de sus:

chatfh.png

Asa ca, daca a picat Yahoo Messenger! si aveti cont pe forum, puteti continua discutiile pe Chat-ul forumului :)), glumesc, dar, se poate folosi si pentru asa ceva Chat-ul :D.

Daca nu este util probabil il voi scoate. Pareri ?

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

Uhhh nais :D . Chestia cu facebookul mi se pare inutila (parerea mea). Desi am si eu account, nu prea il folosesc avand in vedere ca e noul *Haifaiv* >.< .

Totusi,imi place upgradul.

fWy1P.gif

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.