gaby Posted October 24, 2010 Report Posted October 24, 2010 Salutare, Ieri 23 octombrie 2010, PC Troubleshooting "a suferit" niste imbunatatiri aduse de versiunea 3.1.2 a Invision Power Board-ului, pe care vi le voi prezenta mai jos: Iata principalele imbunatatiri usor vizibile: Search-ul - de acum bara de cautare arata asa: oferind astfel posibilitatea mult mai usoara de a cauta prin diversele categorii ale forumului.Sign In with Facebook - de acum va puteti autentifica folosind reteaua de socializare Facebook:Topicurile contin de acum Share Links, cat si butonul de Like pentru Facebook:Mobile Version - de acum forumul are o varianta (skin) pentru telefoanele mobile, utila in momentul in care doriti sa accesati forumul de pe un telefon mobil, viteza de incarcare a forumului folosind acest skin crescand considerabil: !!! Daca aveti pareri, sugestii, sau intampinati erori/bug-uri, va rog sa scrieti aici. Multumesc ! Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
+GodsOtherHand Posted October 24, 2010 Report Posted October 24, 2010 facebook ftw ! love is a verb Love is a doing word
gaby Posted October 24, 2010 Author Report Posted October 24, 2010 Ai folosit Facebook-ul pe forum ? Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
+GodsOtherHand Posted October 25, 2010 Report Posted October 25, 2010 nop, nu folosesc facebook. Am cont, dar de cand lam facut nu lam mai vizitat. Toata lumea e asa de incantata de facebook, incat am vrut sa fiu si eu la moda cu acea remarca love is a verb Love is a doing word
gaby Posted November 14, 2010 Author Report Posted November 14, 2010 Am adaugat si functia de CHAT pe forum, ce se poate gasi in meniul primar, de sus: Asa ca, daca a picat Yahoo Messenger! si aveti cont pe forum, puteti continua discutiile pe Chat-ul forumului , glumesc, dar, se poate folosi si pentru asa ceva Chat-ul . Daca nu este util probabil il voi scoate. Pareri ? Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
+Lus Posted November 14, 2010 Report Posted November 14, 2010 Uhhh nais . Chestia cu facebookul mi se pare inutila (parerea mea). Desi am si eu account, nu prea il folosesc avand in vedere ca e noul *Haifaiv* >.< . Totusi,imi place upgradul.
+GodsOtherHand Posted November 14, 2010 Report Posted November 14, 2010 vreau si eu sa chetuiesc, da nam cu cine. love is a verb Love is a doing word
gaby Posted November 14, 2010 Author Report Posted November 14, 2010 Firar , am fost eu cu Corina mai devreme Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now