Jump to content

Recommended Posts

Posted

Sal am ascuns sieu folderul cu toate jocurile.Acum am vrut sa modific cv la un joc si Knd am intrat la Folder Options -> View si am dat Show hidden files and folders . Dar dupa c am dat apply nu mi-a aparut folderul.Am incercat sa refac setarile dar nik.Am facut un backup si l-am resetat dar nik.C pot face pt a-mi afisa din nou folderul?Fara reinstalarea windows-ului

Posted

Sal am ascuns sieu folderul cu toate jocurile.Acum am vrut sa modific cv la un joc si Knd am intrat la Folder Options -> View si am dat Show hidden files and folders . Dar dupa c am dat apply nu mi-a aparut folderul.Am incercat sa refac setarile dar nik.Am facut un backup si l-am resetat dar nik.C pot face pt a-mi afisa din nou folderul?Fara reinstalarea windows-ului

Ma ajuta si p mn cnv?Va rog frumos

Posted

my computer, Folder Options -> View-> Show hidden files and folders si tot nu apare?

Incearca sa dai un search dupa un fisier care sti ca era acolo. (executabilul or what ever..)

love is a verb
Love is a doing word

Posted

In mod normal ar trebui sa apara. Nu am mai auzit de o asa problema pana acum. Esti sigur ca nu ti-a fost sters folder-ul respectiv ? Jocurile din folder-ul in cauza mai sunt disponibile/jucabile ?

Problema s-a rezolvat :D..imi trebuia un prg numit Enable Task Manager 5.2

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.