Jump to content

Recommended Posts

Posted

XTC Directory - un website care pana acum patru zile a fost in Joomla. Actualmente este modificat total, titluri, descrieri, design, am ras toate link-urile vechi, etc. Pentru ca am vazut in Internet foarte multe directoare neoptimizate si cu aceeasi descriere la toate paginile, m-am gandit sa am si eu unul. Nu trebuie inregistrare, site-ul se inscrie usor, aprobarea in cel mai rau caz se face in 24 de ore, nu cer link reciproc.

As dori o parere si din partea voastra, ce imbunatatiri ar mai trebui si cum as putea simplifica daca este nevoie de o inscriere mai rapida. Pentru mine este foarte enervant sa dau 100 de detalii la un director web atunci cand inscriu site-urile. Apoi mai vad ca primesc un email cu " Siteul Dumneavoastra a fost sters din Directorul cutarica ". Pai ? De ce ? Nu zici nimic ? raman dezamagit pentru timpul pierdut si poate are si PR 0.

respect tuturor si multumesc celor care viziteaza site-ul respectiv.

Site-ul este in semnatura !

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.