Jump to content

Elimina Programele Nedorite Din Meniul Open With / Remove Unwanted Items In The Open With Menu

Recommended Posts

Posted

Dupa ce am instalat BS.Player Free edition in meniul "Open With" (Click dreapta pe un fisier multimedia [.mp3, .avi, etc.]) pe langa iconita BS.Player care in mod firesc trebuia sa imi apara, imi aparea si bsplay.exe (componenta a programului BS.Player) care face acelasi lucru (adica deschide fisierul multimedia in BS.Player).

bsplayyy.png

Fiind nefolositor, am dorit sa il scot din meniul "Open With". Ei bine daca va aflati intr-o situatie asemanatoare, iata cum puteti elimina un program din meniul "Open With":

• Mergeti in Start -> Run -> tastati REGEDIT
  • Mergeti apoi in: HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\FileExts\
  • Dati click pe extensia in cauza (in exemplul meu .avi), dupa care pe OpenWithList
  • In panoul din dreapta vi se vor afisa toate programele in dreptul caruia se va afla cate o litera (a,b,c,d,etc.) ce vor fi afisate in meniul "Open With".
  • Dati click pe litera corespunzatoare programului ce doriti sa-l eliminati (de exemplu b), dupa care apasati pe DELETE.

A doua metoda, ar mai fi una automata, prin intermediul programelului gratuit OpenWithView, ce poate fi descarcat de aici: :link:

openwithview.png

• Dupa ce il descarcati, dezarhivati-l.
  • Rulati executabilul OpenWithView.
  • Dati click dreapta pe programul din lista afisata in stanga, pe care doriti sa-l dezactivati din meniul "Open With", si alegeti optiunea Disable Selected Items.
  • Inchideti progragmul, si, ati rezolvat.
  • Daca doriti sa activati programul/e ce tocmai l-ati/le-ati dezactivat, deschideti din nou programul OpenWithView, dati click dreapta pe programul in cauza dupa care alegeti optiunea Enable Selected Items.

Succes :pct2: !

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.