Jump to content

Recommended Posts

Posted

Surprinzatoare,decizia Danei nu pare a fi „fara premeditare”, in conditiile in care, in interviurile din ultima perioada, artista amintea cu drag de trupa alaturi de care s-a lansat in urma cu 14 ani.

„Noi planuim asta de un an si jumatate. Lucrurile au venit in mod natural. Si eu credeam la un moment dat ca separarea e ireversibila, dar ma aflu aici acum si sunt foarte fericita! In 2003, Hi-Q era familia noastra, de atunci vietile noastre s-au mai schimbat,e adevarat, dar noi consideram ca aceasta perioada a fost o vacanta mai lunga. Mi-au lipsit baietii in toti anii astia, sunt parte din mine. Ne-am dat seama ca motivele de cearta au tinut doar de adolescenta. Acum suntem maturi si cred ca putem facem lucrurile sa mearga”, a marturisit Dana, in direct la Europa FM.

Cel mai mare sustinator i-a fost sotul ei, Dragos Bucur. Legat de aceasta decizie, el a fost primul om caruia i-am spus si cu care m-am sfatuit. Ne-am asumat amandoi faptul ca de acum voi avea mai multe concerte, voi fi plecata mai mult de acasa. El ma sustine neconditionat”, a spus cantareata.

60453175.jpg

http://www.youtube.com/watch?v=SLgYw8P8NyE

4Qn7oKL.gif cjZhNAh.gifsykL3n4.gif

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.