CorinA Posted November 18, 2010 Report Share Posted November 18, 2010 Surprinzatoare,decizia Danei nu pare a fi „fara premeditare”, in conditiile in care, in interviurile din ultima perioada, artista amintea cu drag de trupa alaturi de care s-a lansat in urma cu 14 ani. „Noi planuim asta de un an si jumatate. Lucrurile au venit in mod natural. Si eu credeam la un moment dat ca separarea e ireversibila, dar ma aflu aici acum si sunt foarte fericita! In 2003, Hi-Q era familia noastra, de atunci vietile noastre s-au mai schimbat,e adevarat, dar noi consideram ca aceasta perioada a fost o vacanta mai lunga. Mi-au lipsit baietii in toti anii astia, sunt parte din mine. Ne-am dat seama ca motivele de cearta au tinut doar de adolescenta. Acum suntem maturi si cred ca putem facem lucrurile sa mearga”, a marturisit Dana, in direct la Europa FM. Cel mai mare sustinator i-a fost sotul ei, Dragos Bucur. Legat de aceasta decizie, el a fost primul om caruia i-am spus si cu care m-am sfatuit. Ne-am asumat amandoi faptul ca de acum voi avea mai multe concerte, voi fi plecata mai mult de acasa. El ma sustine neconditionat”, a spus cantareata. http://www.youtube.com/watch?v=SLgYw8P8NyE Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts