Jump to content

Recommended Posts

Posted

Un digital consumer expert, pe nume Jeffrey Cole, crede ca peste 5 ani reteaua de socializare Facebook va muri, sau cel putin isi va incepe declinul. Aceeasi persoana a prezis acum 4 ani ca MySpace ca regresa, lucru ce s-a intamplat.

Jeffrey Cole spune ca Facebook nu va fi inlocuit de alta retea de socializare mai puternica, cum s-a intamplat cu MySpace cand FaceBook a aparut, dar se va fragmenta. Acest lucru se va intampla pentru ca reteaua se bazeaza, in special, pe publicul tanar, adolescentii, care este foarte imprevizibil.

facebooklogoh.png

Este foarte posibil ca acesta sa aibe dreptate din nou. El spune ca este doar o chestiune de timp. Uitati-va in urma, la hi5. Acelasi lucru, s-a intamplat si cu acesta.

Facebook-ul dupa parerea mea poate fi folosit drept o unealta prin care poti sa ramai in contact cu prietenii si cunostiintele aflate la distanta. Altii, mai tineri, vad Facebook-ul ca pe un loc de distractie, chat si loc de agatat. Corect ?

O alta parere a lui Jeffrey Cole este aceea ca iPad-ul va ramane in frunte pentru totdeauna din cauza influentei Apple.

Ce parere aveti ?

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

asta daca nu va evolua. Daca va continua sa aduca ceva nou, atunci nu va murii.

HI5-ul a murit pentru ca nu a adus nimic cu adevarat nou odata cu trecerea timpului. La fel si myspace.

( Parerea mea ! )

• Upvote 1

love is a verb
Love is a doing word

Posted

Eu nu cred ca va muri chiar asa de repede , pentru ca evoulutia facebook a fost una plina de surprize , Mark Zuckerberg nu a stat si sa uitat la monitor pur si simplu el tot updateaza facebookul .

de exemplu acum 1 an cred , nu exista ce se numesc acum "news feed" , si multe alte au fost adaugate pe parcurs .

nu se poate ghici nici o data ce alianta poate sa faca Mark si sa ridice valoarea siteului .

De murit si eu cred ca va muri , dar nu cred ca in 5 ani in nici un caz . e prea complex si avansat ca as moara asa de repede . si nu uitati ca exista si posibilitatea sa nu moara deloc :)

Posted

"Acest lucru se va intampla pentru ca reteaua se bazeaza, in special, pe publicul tanar, adolescentii, care este foarte imprevizibil."

Acest argument pare sa fie destul de plauzibil. Pe hi5, eu zic ca au mai fost adaugate ceva functii noi, de-a lungul timpului, despre MySpace nu stiu sa zic pentru ca nu l-am folosit, dar, daca pe mine spre exemplu ma intereseaza retelele de socializare doar pentru agatat, ma intereseaza asa de mult complexitatea si variatia actualizarilor ?

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

"Acest lucru se va intampla pentru ca reteaua se bazeaza, in special, pe publicul tanar, adolescentii, care este foarte imprevizibil."

Acest argument pare sa fie destul de plauzibil. Pe hi5, eu zic ca au mai fost adaugate ceva functii noi, de-a lungul timpului, despre MySpace nu stiu sa zic pentru ca nu l-am folosit, dar, daca pe mine spre exemplu ma intereseaza retelele de socializare doar pentru agatat, ma intereseaza asa de mult complexitatea si variatia actualizarilor ?

Daca doar pentru agatat atunci nu, dar nu te poti baza doar pe un target restrans.

Daca ramai doar cu cei care agata, nu mai esti numaru 1.

love is a verb
Love is a doing word

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.