Jump to content
Sign in to follow this  
PAUL-XX

Internet Gratuit Prin Hotspot In Romania

Recommended Posts

Compania irlandeza free-hotspot.com a instalat, in Romania, peste 100 de puncte de acces gratuit wireles la Internet. Pana la sfarsitul anului, firma irlandeza si-a propus sa dubleze numarul de hotspoturi instalate in Romania. ????n prezent, free-hotspot.com instaleaza, in medie, pe zi, cel putin un punct de acees gratuit la internet, in Romania.

wifi_sunrise_cfree.JPG

'Piata romaneasca este foarte importanta pentru noi. Ne-am angajat sa promovam accesul Internet wireless gratuit in toata Europa, iar Romania este o parte importanta din planul nostru strategic de dezvoltare,' a declarat Joe Brunoli, vice-presedintele HotSpot Market Development pentru free-hotspot.com. 'Instalam hotspoturi pe intreg teritoriul, nu doar in marile orase precum Bucuresti, Timisoara si Cluj,' a explicat Brunoli. 'Avem parteneri de la Constanta la Baia Mare si de la Alba Iulia la Botosani. Pentru anul urmator, scopul nostru este de a extinde reteaua de hotspoturi gratuite in toate regiunile din Romania', a mai spus Joe Brunoli.

Succesul programului free-hotspot.com se datoreaza modelului de business unic al companiei irlandeze, finantat in totalitate prin publicitatea pentru sponsori. '????n cadrul programului nostru, punem la dispozitia proprietarului de HotSpot materialul hardware si software fara nici un cost, iar acesta va plati o singura data o taxa de instalare. Nu exista nici un alt fel de taxe in plus pentru acest serviciu, dimpotriva, vom plati proprietarului un comision din veniturile generate de publicitatea transmisa prin hotspotul sau', a explicat Brunoli.

Serviciul oferit de free-hotspot.com se adreseaza tuturor proprietarilor de afaceri care doresc sa ofere clientilor acces gratuit la Internet.

free-hotspot .com administreaza cea mai larga retea wireless gratuita din lume, cu peste 1.500 de HotSpoturi gratuite in 16 tari europene. HotSpoturile sunt plasate in cafenele, hoteluri, baruri, restaurante, reprezentante auto si alte localuri publice.

Sursa: free-hotspot.com

Share this post


Link to post
Share on other sites

Docamdata fac chestia asta degeaba!

Unora le e frica sa umble pe telefon ca il fura dapai sa ma duc sa stau cu laptopu...

Pai cred ca... as fi un mare prost :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...