Trebuie dat revenire la setarile fabricantului si selectat neaparat limba romana, eu nu aveam ca il lasam in engleza, nu ma prea impac cu chestii care au meniul in limba romana, daca ai dat cautare de update si nu a gasit inseamna ca e ultima versiune. Daca nivelul este peste 73 o sa se blocheze des daca e peste 80 nu mai merge aproape deloc. Apropo eu lucrez la rds pe departamentul de service.
Mari Probleme Televiziune Digital Rds
Posted 24 February 2012 - 04:01 PM
Rednic_Radu, on 24 February 2012 - 03:51 PM, said:
Trebuie dat revenire la setarile fabricantului si selectat neaparat limba romana, eu nu aveam ca il lasam in engleza, nu ma prea impac cu chestii care au meniul in limba romana, daca ai dat cautare de update si nu a gasit inseamna ca e ultima versiune. Daca nivelul este peste 73 o sa se blocheze des daca e peste 80 nu mai merge aproape deloc. Apropo eu lucrez la rds pe departamentul de service.
multumesc mult
Make spam :spam:
Have fun :P
Posted 24 February 2012 - 04:10 PM
alex008, on 24 February 2012 - 04:01 PM, said:
multumesc mult
mi-ati fost de mare ajutor
Se pare ca nu-mi arata ce emisiune urmaresc deoarece avea setata pe limba engleza, dar am trecut la preferinte limba romana (nu engleza) si acuma imi apare. Multumesc mult
Ma bucur ca mai pot ajuta clienti si cand nu sunt de serviciu
Posted 24 February 2012 - 05:21 PM
Radu, poate ma poti ajuta si pe mine..
De ceva vreme (nush exact de cand, nu prea urmaresc..mai mult parintii mei) numi mai apare nimic pe pagina acea unde scrie ce e la ce ora pe ce program.. Insa unchiul meu vad ca inca le are. Ce pot face?
De ceva vreme (nush exact de cand, nu prea urmaresc..mai mult parintii mei) numi mai apare nimic pe pagina acea unde scrie ce e la ce ora pe ce program.. Insa unchiul meu vad ca inca le are. Ce pot face?
love is a verb
Love is a doing word
Death Note tribute
Xtreme servers: Server de Legend Of Mir3, si nu numai!
Love is a doing word
Death Note tribute
Posted 24 February 2012 - 05:46 PM
vezi GoH ca nici mie nu imi apareau fiindca era setat decodorul pe engleza... poate se rezolva ca la mine... daca treci pe limba romana
Make spam :spam:
Posted 24 February 2012 - 05:56 PM
Fuck, hate it in limba romana
Dar da, merge acu. Mersi
Dar da, merge acu. Mersi
love is a verb
Love is a doing word
Death Note tribute
Love is a doing word
Death Note tribute

Help