Jump to content

Valve Anunta Steamos (O Noua Distributie Linux)


gaby

Recommended Posts

Ieri seara, Valve Corporation, compania condusa de Gabe Newell si responsabila de platforma STEAM, a anuntat ca lucreaza la un nou sistem de operare intitulat SteamOS. Acesta va fi dispnibil in curand in mod gratuit si independent pentru dispozitivele de gaming din sufragerie, si combina arhitectura si stabilitatea oferita de Linux cu o experienta de joc conceputa din start pentru televizor. Astfel, nu va trebui sa renuntam la jocurile preferate, la prietenii pe care i-am intalnit online sau la functionalitatile pe care platforma STEAM ni le ofera.

 

 

Odata cu SteamOS, producatorii hardware isi vor putea dezvolta produsele mult mai rapid decat au avut pana acum posibilitate, creatorii de continut vor putea lua legatura direct cu clientii lor, utilizatorii vor putea modifica sau schimba orice parte vor a hardware-ului sau a aplicatiilor, iar jucatorii vor putea contribui la dezvoltarea titlurilor preferate.

In alta ordine de idei, toate titlurile de pe Windows sau Mac vor putea fi jucate si pe dispozitivul SteamOS, tot ce va trebui sa facem fiind sa deschidem calculatorul si sa rulam aplicatia STEAM ca de obicei, urmand ca dispozitivul SteamOS sa redea jocurile respective pe televizor folosind reteaua. Modul de partajare al jocurilor va suferi modificari, optiunea Family Sharing permitand ca mai multi utilizatori sa joace pe rand titlurile preferate si sa aibe propriile salvari in Steam Cloud si Achievements.

 

P.S: Datorita colaborarii cu o buna parte din serviciile media, in curand filmele si muzia preferata vor putea fi accesate direct din Steam si SteamOS.

 

Detalii suplimentare puteti afla vizitand pagina oficiala a sistemului de operare: http://store.steampowered.com/livingroom/SteamOS/

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Link to comment
Share on other sites

deci jocul ruleaza pe comp ca pana acum, doar ca in loc sa trimita la tv, trimite la un alt comp ce ruleaza steamos si asta trimite la tv? sau nam inteles eu? :|

 

sau aia e doar pentru jocurile ce nu merg inca pe linux, restu putand fi jucate direct de pe steamos?

love is a verb
Love is a doing word

Link to comment
Share on other sites

Eu am inteles ca doar pentru cele care nu ruleaza pe SteamOS.

"Sute de jocuri extrem de apreciate rulează deja fără probleme pe SteamOS. Urmărește anunțurile oficiale din următoarele săptămâni despre noile titluri ce vor fi disponibile și pentru SteamOS în 2014. Mai mult, întregul catalog Steam, cu aproape 3000 de jocuri și aplicații, va putea fi accesat via streaming."

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.