Jump to content

Concurs Allview P9 ENERGY lite. Ce trebuie să faceți?

COOLPIX

Recommended Posts

Vă citesc cu plăcere în fiecare zi articolele pentru că sunt clare și pe înțelesul tuturor zic eu! De exemplu mi-a plăcut articolul următor referitor la Alview X 4 Soul Style care m-a făcut să încep să pun bani deoparte ca să îl precomand și astfel să îmi schimb bătrânul meu UTOK 400 Q!

• Upvote 1

23 minutes ago, titi502001 said:

Vă citesc cu plăcere în fiecare zi articolele pentru că sunt clare și pe înțelesul tuturor zic eu! De exemplu mi-a plăcut articolul următor referitor la Alview X 4 Soul Style care m-a făcut să încep să pun bani deoparte ca să îl precomand și astfel să îmi schimb bătrânul meu UTOK 400 Q!

a lot of bla bla bla...

Sunt concursofil și asta îmi ocupă mult timp. Am pus ochii pe un smartphone demult, dar știți cum este: ba mi s-a îmbolnăvit pisica, ba mi s-au dezlipit pantofii ori mi s-au agățat ciorapii. Sunt fabulos de sinceră și mărturisesc că văd în acest articol o mană (se poate interpreta și mână) cerească, de aceea îl recomand cu toată căldura. Vă amintiți celebrul clip:„Caut prietenă și nu găsec. Toate fetele săvină la mine?” Parafrazez:„Vrei smartphone și nu ai bani? Nu este o rușine. Vino repede și înscrie-te la concurs! E gratis și nu știi de unde sare iepurele!

Bună! În primul rând trebuie să încep prin a spune că sunt cam paralelă cu tehnologia modernă, aplicații, gadget-uri, funcții. Fac parte din categoria persoanelor care îl întreabă pe Google de fiecare dată când dau de câte o problemă legată de telefon/laptop. „Cum să...”:D  Așa că un site ca acesta este mană cerească pentru una ca mine, aveți o grămadă de informații utile aranjate frumos pe categorii, cu întrebări, răspunsuri, etc. Articolul preferat este cel cu recuperarea datelor, chiar m-am confruntat cu problema aceasta la un moment dat și m-am panicat maxim pentru că erau niște texte la care muncisem câteva săptămâni (fac traduceri) și habar nu aveam că pot fi recuperate după o infectare cu viruși. L-am share-uit, poate va fi util și altora. Nu în ultimul rând, îmi place că puneți mereu cititorii la curent cu ultimele noutăți, cum ar fi ofertele Vodafone, ce se mai întâmplă cu problematicul Facebook (că multe probleme a mai avut în ultima vreme), dar și recenziile detaliate la gadget-uri. :)

Ca sa fiu sincer nu v-am cunoscut activitatea pina astazi.Cu acest concurs mi-ati stirnit curiozitatea si va promit ca de-acum va voi urmari articolele cu mare atentie.Nu stiu ce sanse am la acest concurs,dar nu-mi fac probleme pentru ca nu am cistigat niciodata nimic.Pot sa va spun ca imi plac foarte mult noutatile, desi uneori imi vine greu sa le inteleg.Sint pensionar,am 66 de ani,iar pe vremea noastra nici nu visam la lucrurile acestea.Baiatul meu este un foarte bun programator si mai invat de la el si poate, de la voi.

Va multumesc mult.

Gheorghe Sucheana

Vaslui- Romania

Edited by gheorghe sucheana

Sant an cautarea unui laptop bun,durabil la un pret decent.Acesta postare mi-a fost de un real folos si miar placea sa mai urmaresc an continuare.An cea ce priveste concursul dumneavostra ma face sa anteleg cat de usor se castiga unele lucruri de valoare.Daca este asa,particip cu ancredere si sper sa va tineti si de cuvant.Am sa revin an cutare de postari noi an cea ce ma prevede.

Bună ziua din nou! Hmm, să începem cu începetul. Sunt un băiat căruia îi place tot ce ține de calculatoare, începând de la hard până la partea de soft. A, am uitat să vă spun.. sunt pasionat si de programare! Ei bine, căutam pe net un articol care să mă lămurească în legătură cu niște jocuri care merg pe laptop-ul meu și v-am găsit forum-ul vostru. Intru pe el și poc. Ce am văzut? Un site bine organizat și structurat frumos astfel încât și cel mai mic începător să se descurce. Mi-a plăcut că aveți secțiuni și despre Photoshop, HTM/CSS și multe altele. Nu pe orice forum găsești așa ceva! Am zis să îmi încerc norocul, poate găsesc răspunsurile la întrebările mele aici. Am făcut cont și am început un nou topic despre problemea mea. Răspunsurile au fost numeroare și rapide. Chiar și Administratorul forum-ului mi-a dat un răspuns extrem de eficient care m-a ajutat enorm în rezolvarea și elucidarea ,,problemei,, mele. După ce am am aflat ceea ce am vrut să aflu, am mai făcut un topic și la fel, am primit răspunsuri bune și foarte rapide. Vizitez forum-ul vostru în fiecare zi și îmi place că postați și noutățile care apar în tehnologie. Ce pot să zic, îmi place că acordați ajutorul celor care au nevoie de ajutor. Să fim sinceri, nu oricine își pierdea din timpul lui ca să ajute pe cineva!  Mai rar vezi oameni de genul, dar uite că se poate! Și acum în final, oare de ce vă citesc? Păi, aici aflu o parte din noutățile care apar, aflu rezolvarile problemelor mele, mai aflu ceva nou legat de calculatoare, piese etc. Într-un cuvânt, sunteți GENIALI!

P.S: O să încerc să îmi dedic mai mult timp pentru a mă integra mai bine în comunitate și poate cine știe, voi ajunge și eu să ajut alături de voi!

Articolul care mi-a plăcut și care m-a ajutat: 

Ma bucur nespus ca v-am descoperit site-ul, pana acum nu stiam ca poti sa obtii atat de multe informatii pertinente despre noile tehnologii. Nu am un articol anume preferat. Oricum il recomand tuturor prietenilor mei de pe facebook. Cu speranta ca o sa faca Sf. Spiridon minune sa castig, va imbratisez, Alina

Cu adâncă mâhnire vă anunț că habar n-am avut de site-ul vostru până acum.Puteam să încep cu osanale,presupun că(lejer mahmur de la munca de weekend)de Luni 13 dimin eața nu prea cadrează să mint ca politicienii.Acuma-mi arunc neuronul prin intermediul ochilor pe ce articole de-ale voastre mi se par mai aproape de PC-urile băciuite de mine și revin cu ce-mi place.Ca să nu intru prein review-uri eu zic că ăsta-i pe gustul meu-

Oleleeee.... mă frati-miu, mă,  unde fusasi până acum, de nu dedei io de matale, nu-mi spună nimic și mie, nici Sucă, nici Veta și nici nasu' Pantelică, când fusai pe la ei pe la București. Hai să-ți spun de ce te cătam cu lumânarea. Mă puse dracu și-mi făcui și io blog, că cică dacă n-ai blog nu iezisti, știi, nu iezisti. Mai îndrug și eu, una-alta pe-acolo. Nu trăiesc din el, văi de păcatele mele, tot din penzie trăiesc. Nu se mai făcu nici zaibărul anul ăsta așa că nu prea avusai ce vinde, că doar n-o să rămân eu fără zaibăr. Prazul nu prea mai are cătare, așa că .... zlab anu' asta, zlab de tot. Îți zâsai că am blog și vreau să performez :-? și găsii la matale colea un articol, bun, bun rău de tot, băgai la cap tot ce cetii... și încă mai am de cetit că abia acu' te găsii  și văd că ai o grămadă de articole pe aici care mă ajuntă. 

Hai, să trăiești că trebuiești  :drinks:

Edited by Lamiita Petre
  • Confused 1

Buna ziua! Nu sunt nici cea mai buna, nici cea mai inedita si nici cea mai traznita, asa ca nu prea imi fac sperante la premiu. Am vazut oameni foarte inspirati pe aici. Va citesc tocmai pentru ca nu sunt foarte buna, nici la gadgeturi, nici la tehnologie. Dar traim intr-o lume plina de tehnologie si nu poti spune ca nu sti, chiar ai fi pr... asa ca citesc, caut, ma documentez si vorbesc si eu, ca sa fiu in rand cu lumea si de ce sa nu recunosc gasesc aplicatii si informatii care imi fac viata mai usoara. Si cand dati asa cate un articol cu un telefon nou, un laptop abia aparut sau vreun gadget asa extraterestru (pentru mine), ma delectez si eu macar cu privirea, cu informatia ca doar stiu ca nu mi l-as permite, dar tot timpul ma gandesc ca peste 5-10 ani poate o sa pot sa il iau si eu!!!! Multumim ca existati, pentru nepriceputi ca mine sau pentru experti care abia asteapta o informatie noua! 

De ce va citesc articolele? ...buna intrebare. Dar si mai buna ar fi intrebarea "cum am ajuns sa va citesc articolele"? Ca orice om doritor de "mocancisme" nu am ezitat sa va accesez site-ul cand am vazut ca oferiti un smartphone pentru acest "deranj"....easy money. Probabil 70% din participantii acestui concurs au aparut pe acest site ca ciupercile dupa ploaie. Nimic anormal. Daca stam sa ne gandim toata lumea are de castigat. Noi ne inghesuim sa castigam, iar cu aceasta ocazie ne mai aruncam ochii si pe cateva articole publicate pe site...ca de, asa e cerinta concursului. Foarte bine! Eu va multumesc deoarece asa am ajuns la acest articolul. Habar nu aveam ca la noi se organizeaza un astfel de festival, al tehnologiei. Ador noutatile si cu siguranta voi fi acolo pe 22 mai. Daca s-ar fi descoperit teleportarea, acum va trimiteam un selfie cu noul meu telefon  Allview P9 Energy (by the way....multumesc pentru premiu ;) ) direct de la festival. Concluzie: imi place site-ul si voi continua sa va urmaresc indiferent daca voi castiga sau nu. Keep up the good work!

Azi v-am descoperit site-ul si mi se pare foarte bine structurat, sunt o fana s telefoanelor mobile de peste 10 ani de când l folosesc pt internet, ma documentez ce apare pe piață si preț pt a se incadra si in bugetul meu.

Am descoperit cu această ocazie acest articol: 

Voi urmări acest produs pt ca prețul este bun mai ales ca eu urmăresc ofertele la abonament. 

Am descoperit doar de câteva ore acest site si deja va faceți "vinovați" de crearea simptomului "dependență" de informații utile din zona gadgeturilor, mai ales ca eu sunt mai tralala in ceea ce privesc telefoanele mobile, tabletele, laptopurile, am încercat sa vad cum este si cu un smartwatch dar nu m-a acaparat așa ca ma bate gândul sa încerc o brățară, chiar sunt tralala dat îmi place. 

Mi-ar place sa va pot citi zilnic si sa ma bucur de știri noi si utile ceea ce stiu ca puteți oferii. 

Bafta multă si ne mai citim ca de văzut poate daca organizați o întâlnire cu iubitorii acestui site. 

O zi cat mai minunata sa aveti ! 

Sunteti de departe cei mai buni din piata.Informatiile furnizate de voi sunt clare si pertinente.Sunteti alaturi de  noi zi de zi cu informatii la obiect privind evolutiile din lumea it.Mi-a facut placere sa citesc articolul vostru despre Gmail-Gmail accepta atasamente de 50MB.Sunteti profesionisti si acest lucru ma bucura.

Va doresc mult succes!

Popa Adrian,

Valcea/

• gaby changed the title to Concurs Allview P9 ENERGY lite. Ce trebuie să faceți?

Las comentariu doar pentru a intra în concurs. :))

Nu am un topic anume preferat, în toată secțiunea de Hardware, console şi jocuri se poate observa nivelul meu de interes pe acest forum.

Mă bucură, în schimb, să văd că unele persoane au fost ajutate şi se informează de pe site chiar dacă nu au activitate constantă. Forumul îşi face treaba.

Vă tzuc!

Mi-a mai atras atenția un articol despre brățară fitness, un gadget care vreau sa il achiziționez anul asta din curiozitate, poate ma va încânta mai mult decât a facut-o smartwatch-ul achiziționat, care este puțin incomod de purtat la mana, iar convorbirea transferată de la telefon pe smartwatch, este fara a o putea conecta la o casca pt a nu auzii toată lumea discuția. 

Deci am citit cu interes articolul: