Jump to content

viocosti

Members
 • Posts

  14
 • Joined

 • Last visited

viocosti's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

 • First Post
 • Collaborator
 • Week One Done
 • One Month Later
 • One Year In

Recent Badges

0

Reputation

 1. Scumpic foc catelusul, parca e un pufulet, mi-ar place asa o jucarie vie Cat despre soricel, ar trebui sa-l vada si Pinocchio...
 2. viocosti

  Balena Esuata?

  M-am uitat la poza, da, seamana cu o balena esuata...Dar ce este de fapt, nu pot sa deslusesc, ma uit, ma uit, dar nu inteleg... O traducere, ceva? Sa nu spuneti ca apare in filmulet, ca nu mai este, (has been removed).
 3. E super tare ! Unde o fi fost facuta poza, chiar exista ?, doamne, sper ca nu la noi sunt ideile astea...
 4. Pai daca vad eu bine, nici nu prea avea unde sa tina servetelul, dar imi place ideea, nu-si murdareste propriul tricou asa cum mai vezi pe la noi...
 5. Pozele astea fac parte din categoria "D'ale lui Bendeac" sau "no comment", cred ca nu gaseau altul mai non-conformist sa joace rolul
 6. S-ar putea sa fie o comedie tocmai buna pentru sarbatorile de iarna
 7. Pare interesant, cu subiect din realitatea de azi, astept sa apara ca sa-l vad neaparat!
 8. Un roman in Franta??? Sunt haioase toate, am pus linku, vad ca nu apare poza
 9. Din cate stiu eu, pisicilor le cade parul, firele sunt destul de scurte, se pot inghiti foarte usor de copii mici care baga in gurita tot ce gasesc, asa ca nu prea inteleg ce anume le-ar face bine din compania pisicilor. Poate asa o fi, dar eu nu prea sunt de acord cu alaturarea pisici - copii mici.
 10. Eu sunt inscris de mult pe Palmbux, a fost o perioada cand vizitam zilnic site-ul, mi-am inchiriat si referrals, dar nu prea crestea contul doar din click-uri si am renuntat. Poate mai trebuia sa fac si altceva pentru un cont mai mare, dar nu stiu ce. Nu prea am inteles bine mecanismul jocului ca sa ma pot extinde, in schimb tot crestea Direct Purchases si nu stiu la ce imi folosea.
 11. Chiar ma gandeam si eu cum s-ar putea transforma filmele in format .mp4 si spre bucuria mea, chiar aici am gasit raspunsul dorit.
 12. Si eu m-am inscris la Orange pentru acest telefon, astept sa ma anunte cand vine in tara. Am inteles ca vor fi in jur de 200 buc., sper sa am noroc sa prind si eu unu, dar dupa esecul cu internetul la lansare, poate dureaza mai mult.
 13. Si eu pot sa folosesc pe ambele, Google.ro si Google.com E o treaba excelenta, am descoperit-o si eu acum.
 14. Din cate stiu eu, CS2 avea un chit de instalare destul de bun, dar poate cel gasit de tine era piratat. Eu am CS3, este mult mai bun si te sfatuiesc sa incerci sa faci rost de el.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.