Jump to content

Hyuga

Members
 • Posts

  22
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Hyuga

 1. Am schimbat iar index-ul de autentificare al jocului (cel vechi a iesit putin cam copilaresc) si astept o parere si despre acesta. Merci!
 2. Este centrat, dar inca nu l-am finalizat pe IE (ca de obicei, un browser care da batai de cap). Am schimbat si intro-ul, pentru ca nu se potrivea cu noul design interior al jocului, iar cel vechi nu oferea suficiente informatii despre joc, plus ca avea niste culori destul de obositoare pentru ochi. Daca ai mozilla, te rog sa accesezi site-ul cu acel browser (pana remediez problemele pe IE).
 3. Aseara am schimbat si prima pagina a jocului asa ca va rog sa imi spuneti o parere si despre aceasta (dati si un vot, daca va place, chiar pe pagina jocului)
 4. Un singur punct face browserul sa citeasca imaginea, incepand cu folderul in care se afla fisierul. Daca de exemplu este fisierul index.html intr-un folder NUME (de exemplu), imaginea va fi citita din NUME/screen/1_thumb.jpg ci nu direct din root.
 5. Nu, acele 2 puncte sunt inserate de mine, nu folosesc programe de codare, codurile le scriu eu personal. Sa iti explic si de ce. <img src="../screen/1_thumb.jpg" border="0"> Acele doua puncte din fata face ca browser-ul sa citeasca calea catre imagine din root-ul site-ului, iar prin aceste 2 puncte nu mai este nevoie de intreg link-ul. Asta scurteaza numarul de caractere din sursa (facand-o mai mica si mai usor de citit). Nu este o eroare ca sunt acele 2 puncte, defapt este mult mai util asa. Sper ca ai inteles ce vreau sa iti explic. Oricum, acele imagini sunt afisate, nu au legatura cu "Trailer". Probabil ca IE nu stie cum sa foloseasca JS-ul folosit pentru deschiderea trailer-ului intr-o fereastra noua. O sa fac modificarile necesare.
 6. Prin asta nu vei profilele, ci vezi doar imaginea de profil, deci nu cred ca se potriveste titlul topicului
 7. Homepage-ul nu a fost modificat, a fost modificat restul jocului. Link-ul Trailer ar trebuii sa iti deschida o noua fereastra cu o prezentare flash, a jocului. Ce browser folosesti?
 8. Buna ziua! A aparut versiunea 2 a jocului si as dorii sa imi spuneti o parere despre modificarile facute. In V2, jocul are o noua tema, un nou forum, optiuni noi si multe altele, pe care le puteti descoperii singuri. Astept pareri, indiferent care sunt acestea. Multumesc anticipat! Cu stima, Bogdan
 9. Pana acum sunt aproximativ 1150 de jucatori. Mereu sunt cel putin 2-3 online, maximul de utilizatori online fiind in jur de 17-18. Intr-un interval de doar 2 luni, eu zic ca e binisor.
 10. Da, am muncit ceva timp la el. Jocul este lansat de pe 1 septembrie (pe atunci era deja modificat si tradus 70%) si in fiecare saptamana (sa nu zic zilnic) a fost modificat sau reparat cate ceva la el. Inca mai este de lucru, dar pana acum, cred ca am reusit sa fac ceva cu acest joc
 11. Nu stiu ce rost are sa inchida jocul din cauza unei psihopate. Nu e un joc care incurajeaza violenta, nu are nici o vina jocul sau dezvoltatorii lui, ca unii/unele nu sunt intregi la minte.
 12. Nu este de la 0. Am cumparat o sursa pentru joc, de pe site-ul get.osbanditi.be, iar apoi am tradus, reparat, modificat si imbunatatit acea sursa. Chiar daca nu este creat de la 0, este modificat in proportie de 90%
 13. Nu a expirat inca, dar click-urile sunt generate foarte repede. Am stabilit un buget de 15 euro pe zi, pentru a profita de campanie o perioada mai lunga de timp. Drept dovada ca am folosit codul, am atasat o imagine.
 14. Buna seara! Detin un cont reseller si am cateva oferte pentru gaduire web. Pachet Start: Spatiu pe disc: 500 MB Trafic Nelimitat Conturi FTP: 10 Conturi Email: 50 Baze de date: 50 Subdomenii: 50 Domenii Parcate: 50 Domenii Addon: 10 Pret: 1.00 Euro/luna Pachet 1: Spatiu pe disc: 1 GB Trafic Nelimitat Conturi FTP: 10 Conturi Email: 100 Baze de date: 100 Subdomenii: 100 Domenii Parcate: 100 Domenii Addon: 50 Pret: 1.50 Euro/luna Pachet 2: Spatiu pe disc: 2 GB Trafic Nelimitat Conturi FTP: 20 Conturi Email: 200 Baze de date: 200 Subdomenii: 200 Domenii Parcate: 200 Domenii Addon: 100 Pret: 2.00 Euro/luna Numarul de pachete este limitat, asa ca grabiti-va. Pentru a va face o parere despre calitatea hostului, puteti verifica viteza de raspuns a site-ului din semnatura mea. Daca doriti o oferta proprie sau doriti mai multe detalii contactati-ma prin PM.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.