Jump to content

hntrz0r

Members
 • Posts

  13
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

hntrz0r last won the day on May 5 2011

hntrz0r had the most liked content!

hntrz0r's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

 • First Post
 • Collaborator
 • Conversation Starter
 • Week One Done
 • One Month Later

Recent Badges

8

Reputation

 1. Am umblat din greseala prin AMD Catalyst Control Center / DTV (HDMI) / Scaling Options si acolo este Underscan si Overscan.
 2. (Post sters) Am rezolvat Multumesc oricum pentru tot.
 3. Salutare Pctroubleshooting.ro , Acum cateva luni mi-am cumparat un LCD ORION TV22PW156DVD pe care il utilizez pe post de monitor. LINK CATRE MONITOR : ORION LINK (neckermann) Toate bune si frumoase dar atunci intampinam problema cu NO SIGNAL la anumite rezolutii si la anumite jocuri (monitorul fiind cuplat pe o mufa normala de monitor). Am fost indrumat sa cumpar un cablu HDMI (Ce-i de unde il cumparasem nu imi furnizasera asa ceva) pentru a rezolva aceasta problema . Bun , ieri am cumparat acest cablu , l-am cumplat , merge totul perfect cu o singura exceptie : CUm e la orice LCD/TV ai posibilitatea de a seta PICTURE SIZE 16:9 , 4:3 si NORMAL . EU de aceste setari pot beneficia doar in modul TV sau in modul PC dar cand intru in modul HDMI nu pot seta decat 16:9 si NORMAL si intrebarea mea pentru cunoscatori este : CUM POT FACE SI EU SA SETEZ IN MODUL HDMI PICTURE SIZE : 4:3 ? deoarce cand dau pe butonul de pe telecomanda sa setez nu imi da decat 16:9 si normal si nu pot sta asa deoarece in Stanga / dreapta / jos / sus este cate o dunga neagra si imi mananca nervii. Va multumesc , cu stima , BOGDAN.
 4. As dori sa fac si eu niste butoane din acelea , dar vreau sa fac de exemplu , langa forums , sa scriu INDEX iar cand da click pe index sa ii trimita pe www.siteulmeu.ro iar forumul sa fie pe www.siteulmeu.ro/forum , e grea ideea ? Sa fie ceva de genul WEBSITE | FORUMS | MEMBERS | CALENDAR | etc. Multumesc anticipat
 5. Nu merge , probabil ca e ceva cu SMTP asta , habar n-am. Eu am hostat acest forum al meu HOME pe un server personal , parca imi zisese cineva ca metoda ar fi sa instalezi SMTP sau ceva de genul. IPB cand il instalezi nu vine si cu un asemenea pachet ? In fine , oricum Gaby , multumesc pentru ajutorul depus , cu stima BOGDAN.
 6. Nu am facut nici o setare nimic , sunt nou pe IPB si nu stiu , daca ma poti ajuta iti voi ramane recunoscator .
 7. Bineinteles ,asa am facut , dupa am restartat si mysql/apache si mi-am dat un recover password si nici pana acum nu a venit.
 8. Multumesc inca odata sunteti cei mai tari ! DAR prima varianta tot nu a mers... am asteptat pana acum 30minute , intre timp daca apare revin cu un reply. Multumesc PCTROUBLESHOOTING
 9. Gata problema asta am rezolvato , nici nu stiti cat de recunoscator va sunt DAR mai este o problema cu acest IPB si anume : 1) Daca dau RECOVER PASSWORD nu primesc nici un email oricat as astepta de ce ? 2) Cum fac ca de exemplu : Sa fie permis pe forum sa pui avatare de marimea 1010101 x 10101010 dar ele sa fie aduse automat la marimea 250x250 spre exemplu ? (cel din posturi nu cel de pe profil) Inca odata va multumesc pentru ajutorul acordat , cu stima BOGDAN.
 10. Salutare PCTROUBLESHOOTING.RO , Am o problema cu IPB-ul meu ce cand am urcat pe el thema DEFLECTION si anume : [#10193] We encountered a problem processing your login request. please try again. Primesc aceasta eroare daca dau LOG-OUT si dau din nou log-in si daca se termina sesiunea etc. dar daca dau jos acolo in stanga si selectez temele standard de la IPB si dupa aceea schimb in deflection , merge perfect logarea (pentru putin timp.) Am citit la ei pe site ca trebuie sa fac urmatoarele : Habar nu am ce vor sa zica cu asta , nu inteleg o boaba si am vrut sa apelez si la voi poate ma poate ajuta cineva. Multumesc anticipat , cu stima , BOGDAN.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.