Jump to content

nikolas

Members
  • Posts

    14
  • Joined

  • Last visited

nikolas's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • Conversation Starter
  • First Post
  • Collaborator
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Acum folosesc F-Secure si se pare ca face treaba buna
  2. La fel face si in alt player, update de driver am facut dar nu de la Asus ca la ei nu e nimic ci de realtek si la fel face, ca sa schimb placa de sunet nu stiu daca se poate schimba din cate stiu este on board doar sa-i pun una externa dar asta mai inseamna alti bani si nu prea ma incanta ideea acum.Intr-adevar l-am setat sa stea in ful-load si nu mai face cel putin pana acum,deci inclin sa cred ca este un defect al acestui laptop
  3. Da stiu ca nu este mare diferenta dar totusi eu am platit pentru ce scrie in oferta nu ce mi-au dat ei,nu? Oricum am fost la ei si au recunoscut ca este o greseala( X-( eu nu cred)dar nu se mai poate face nimic deoarece nu am venit in maxim 48 ore de la cumparare, o mare prostie. Pentru cei care sunt intr-o situatie asemanatoare cu a mea : testati produsul in maxim 48 ore si daca nu corespunde cu ce este pe factura aveti dreptul sa schimbati produsul sau sa va luati banii inapoi. Johnny acel program pe care mi l-ai indicat si acela care l-am gasit eu de monitorizare merg perfect dar am observat ceva si anume cand winamp-ul canta o melodie si deschid o pagina oarecum mai incarcata se aude un pocnet sau maxim doua pe melodie.Am crezut ca este din cauza memoriei prea mici, am mai cumparat un modul de 512 dar face tot la fel,am schimbat windows tot nimic, pana cand am observat ca pocnetul se auzea atunci cand procesorul isi ridica frecventa de la 800 la 1800. Cum pot rezolva aceasta problema stupida?
  4. Din pacate nu suporta asa ceva spune NERO 7 casuta este debifata pacat, dar si mai tare sunt dezamagit de cei de la ultrapro ca in revista lor de la magazin unde mi-au aratat produsele, scria ca acest laptop http://www.ultrapro.ro/AfiseazaProdus.jsp?...358&pr_id=36968 suporta DDR II si in realitate are DDR 400...asta este ori o magarie sau o greseala de tipar desi ma indoiesc.Acest DDR II a fost decizia la care ma facut sa ma hotarasc ce alegere sa fac din mai multe modele... oare se mai poate face ceva?...ce imi sugerati sa fac ?
  5. De catva timp mi se intampla la monitorul PHILIPS 170c un fenomen mai ciudat si anume faptul ca in partea stanga a ecranului de sus pana jos pe o latime de 9...10cm se vede mai incetosat decat restul ecranului. Ce ar putea fi ?... sa mai intamplat la cineva asa ceva?... cum se poate rezolva?
  6. Da, ai dreptate. Am reusit sa fac sa mearga si Turionul, am gasit un program RightMark CPU Clock Utility si dupa cateva incercari l-am facut sa mearga si arata si monitorizare :dance: .Pana aici toate bune dar cum se poate afla daca dvd-rw suporta LightScribe.Mersi Johhny
  7. Salut, dupa un necaz pe care l-am avut (mi sa furat laptop-ul) am facut un mare efort si am cumparat un laptop ASUS A6KM TURION ML34, la care sunt un pic dezamagit de el . Mai precis in cartea lui tehnica nu spune nimic daca suporta cool nquaiet sau daca este vreun utilitar pe cd-ul lui in care sa -ti arate monitorizarea componentelor, ceva de genul PC PROBE. Celalt laptop (ACER TRAVELMATE 8000) cu un Pentium M 1,6 pornea de la 600 Mhz la viteza maxima in functie de load, pe cand astalalt nu, ramane la aceeasi viteza 1800 Mhz, in rest laptop merge struna . Intrebarea mea este daca stiti un utilitar in care sa arate atat monitorizarea cat si sa faca in asa fel ca procesorul in idle sa fie la o frecventa mai mica.
  8. Ma simt mai bine acum, asa mi sa intamplat mai devreme si ma simteam vinovat ca am gresit.
  9. nikolas

    Casino Royale

    Bun tare filmul, merita vazut cu toate ca te cam baga in ceata daca nu esti atent si finalul a fost super, surprinzator.
  10. Am un Sound Blaster Live 24 biti, suna mult mai bine decat on board, dar la laptop sunetul este slab, Johhny interesanta placa de sunet pentru laptop cand vei intra in posesia ei ne spui si noua ce parere ai despre ea?...cu siguranta buna dar ma refer daca se justifica pretul
  11. Ehei ...ale tineretii nebunii , am mers cu 130 km la ora cu umila mea dacie si cu 180 cu un BMW, 190 cu o ALFA ROMEO, cu alte masini nu am mai avut ocazia.Trebuie sa recunosc ca andrenalina a fost pe masura, atat pentru mine dar si mai mult pentru cel de langa mine :Nail Biting: Alta data sa fi mai atent!
  12. Asta sunt eu, cam batraior dar asta e.
  13. Am inteles Tavicu, dar nu stiam si nici nu aveam de unde sa iau aceasta informatie, precum ca se va schimba ceva.
  14. Ce se intampla cu acest forum? :blink: ... unde a disparut contul meu?...de ce a trebuit sa fac altul? Rog un moderator sa-mi explice ce se intampla.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.