Jump to content

Webzenized

Members
 • Posts

  11
 • Joined

 • Last visited

Webzenized's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

 • First Post
 • Collaborator
 • Conversation Starter
 • Week One Done
 • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

 1. un mod fain ar fi ,cand moare un admin , sa pice serveru 5 minute -)))))
 2. apropo, am facut recent o scanare cu registry booster 2011 si mia gasit in calculator ca am dispozitive vechi de 13 ani !!! LMAO am wooden PC xD de aratat nu rata rau PC meu , dar ruleaza cu dispozitive de 13 ani destul de bine.
 3. deci , am incercat si cu alt monitor , problema fiind aceasi , si mai rau placa se incalzeste foarte tare , frige cand o iau in mana , adica cooleru ala din aluminiu care il are. lasati nu mai pierdeti timpu ca e de la placa aia infect , am sa-,i cumpar alta ca era si veche aia saraca.
 4. apropo , acuma pot sa vad full screen pe youtube , am intrat la youtube settings si am debifat hardware acceleration , maine am sa incerc cu monitoru nou placa de 128
 5. buna idee , am un monitor mai vechi , asta ce il am acum i plazma , am sa-l incerc pe alalalt maine ca acum e noapte, te tin la curent cu ce se intampla dupa ce am sa incerc
 6. la toate jocurile face asa , si nici nu pot vedea pe youtube full screen , se vede ecran negru dar are sonor , credca e de la placa si am sa cumpar una de pe emag.
 7. Uite 1.Placa de 128 cea cu probleme, tot pe diagnotic apare ok ca si cum functioneaza perfect. 2.Sistemu meu de functionare si tot ce are, 3.Placa video onboard de 64 MB pe care o folosesc actualmente.
 8. Salut Paul, mersi ca teai bagat din timpu tau aici un pic pt a ma ajuta pe mine. 1. Aia cu desurubatu placii video , am incercat de foarte multe ori am curatato un pic, ba chiar am incercat si alte placi video , dar din pacate acelea nu mergeau, aceasta fiind singura care functioneaza si se aprinde monitoru pe baza ei , pe celelalte placi cand le bagam imi aparea pe monitor "No Signal" si ledul de la monitor era pe portocaliu, deci asta insemnand ca placile nu erau bune. 2.Am sa incerc sa dezilnstalez sunet/reinstalez,video dezinstalez/reinstalez , inca nam incercat asta , dar cea cu Windowsu am incercat si tot aceasi problema, iar de pe placa de baza nu ma pricep ce e pe acolo si de unde vin firele , nu ma pot baga acolo , mi teama sa nu stric alceva Apropo placa mea de baza are are si o placa video onboard incorporata , de 64 MB , in acest moment eu folosesc aceasta placa deoarece functioneaza corect , dar neaparat vreau sa aflu care e problema cu cea de 128 pt ca are putere si functioneaza mai bine. S-ar putea sa atasez niste SS de la placa video cu detalii poate tu stii mai bine cei pe acolo si poatye gasesti vreo solutie.
 9. Salutare in primul rand, problema mea este ca am o placa video Nvidia MX 4000 de 128 MB, cand intru intru-n joc de exemplu cum ar fi warcraft 3 , se aude sunetu , dar ecranul este negru , iar dupa cateva secunde sunetul incepe sa baraie , ca si cum sar opri pentru cateva secunde iar dupaia se aude iar normal sunetu si tot asa, cateodata mi se inchide PC si imi apare BSOD(blue screen of death) este cineva aici care ma poate ajuta cu problema asta ? apreciez.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.